Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tenném, ha én is rosszabbul bánnék vele, és megbecsül?

Figyelt kérdés
Barátom, állítása szerint sokkal többet foglalkozott a barátnőivel, akik gonoszak voltak vele vagy lesz*rták. És én úgy érzem, hogy velem sem úgy viselkedik, amennyire megérdemelném. Én viszont nagyon odaadó vagyok és figyelmes. Vegyek vissza, ha ez kell neki?
2014. szept. 4. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele, hogy több törődésre van szükséged
2014. szept. 4. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ezt nem is értem, egy kapcsolatban nincs olyan hogy na te ma nem érdemelsz többet,de holnap igen. mindenképp beszéld meg vele, hogy neked ez így nem jó, mert nem érzed jól magad. másrészt meg a srác még nem tudott tovább lépni a régi barátnőktől. nem azt kéne nézni hogy mi volt x éve, hanem hogy mi van most a jelenben.
2014. szept. 4. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy nem szeret ahogy vagy, akkor hagyd el. Mert ha te egy törődő, odaadó figyelmes lány vagy, és ez neki nem jön be akkor nem illetek össze. Mert ha a kedvéért egy flegma bunkó p*csa leszel, akkor nem téged fog szeretni, hanem egy nem létező nőt, akivel gyakorlatilag megcsalja a valós énedet...
2014. szept. 4. 11:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Rengetegszer felhoztam neki, hogy több törődésre és szeretetre vágyom, de szinte semmi nem változott. És aztán felhozta ezt, hogy igazam van, de valamiért mindig ez volt, hogy a rendes lányokra nem figyelt igazán.. Akkor ez lenne a megoldás, hogy elhagyjam? 25 évesek vagyunk amúgy, ha ez számít valamit.
2014. szept. 4. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:
talán van más megoldás...Gary Chapman könyvekben leírt módszereket azért megpróbálnám a helyedben...sokszor csodákra voltak képesek...
2014. szept. 4. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!