Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyiket elned meg rosszabbul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket elned meg rosszabbul es miert?

Figyelt kérdés

Kivancsi vagyok,hogy szerintetek melyik megalazo es miert az.

1)ha egy Nalad fiatalabb,csinosabb fittebb szexi novel csal meg a parod

2)vagy ha egy Nalad es Nala is idosebb, jelentektelen, igenytelenebb novel

Csupan erdekel a velemenyetek

2015. szept. 30. 16:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Melyiket ereznetek megalazobbank, melyik erintene rosszabbul?

A miertek is erdekelnek.

En pl. Alapbol elitelem a megcsast,de ha az 1)opcio lenne, azt mondom oke...

De a 2) szerintem megalazobb mindkettonkre nezve

2015. szept. 30. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyik sem oké, mindegy, hogy kivel csal meg. Az sem mentség, hogy a másik csaj csinos. Megalázónak meg így is, úgy is az.
2015. szept. 30. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:

mind a kettő az

alapban a megcsalás ténye a megalázó

2015. szept. 30. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem az egyes megalázóbb, mert akkor azt vonnám le, hogy én ocsmány, kövér, szörnyeteg vagyok.

A második eset sem sokkal jobb, de ha ép ésszel be tudnám látni, hogy az a lány/nő rosszabb mint én akkor betudnám annak, hogy beleszeretett abba a nőbe - mondjuk - és nem csak azért csinálta, hogy engem porba tiporjon.

Nem hiteles a válaszom, mert nincs barátom. Második esetben pedig, nem tudnám felfogni, hogy a lány igénytelenebb mint én, mindég szebbnek és jobbnak látnám, mert én ilyen önbizalomhiányos kis hülye selejt vagyok.

2015. szept. 30. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, a megcsalás mindenképpen megalázó.
2015. szept. 30. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy.
2015. szept. 30. 16:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő az, de szerintem az 1-es verzió rosszabb. Ugyanis ha egy nálam öregebb,rondább nővel csal meg, akkor legalább tudom, hogy nem velem van a baj....hanem tuti vele. :D
2015. szept. 30. 17:10
 8/11 anonim ***** válasza:
A masodik a megalazobb mert erthetetlen:-)Ha megcsalna egy topmodellel aki mondjuk gyonyoru akkor azt valahogy meg kehet erteni (pedig jo no vagyok) de ha megcsak egy kover tramplival....nos annal keves rosszabb erzes van, ezt onnan tudom, h megtortent:-))
2015. szept. 30. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Mind kettő megalázo volna, mert hát ilyet nem teszek a párommal ha szeretem,mem bántom.De a 2- et verzió valahogy mégis rosszabb volna valamelyest mert olyan nővel lépne félre aki lealacsonyítana 'mert igénytelen,idősebb stb fiatalabb létemre egy idősebb nő többet nyújtana neki szexuálisan,nagyon megalázo és sértő volna.De ne merjen meglenni se fiatal sem idősebb nővel mert onnantól kezdve nincs mit keresek mellete.
2015. szept. 30. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindkettő elég rossz, de ha választani kellene szerintem az 1. sokkal rosszabb?

Miért?

Mert az azt jelentené, hogy én nem voltam neki elég jó.

A 2. helyzetben meg én vagyok túl jó hozzá. Kiröhögném a pasit, hogy erre van igénye.

2015. okt. 1. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!