Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? Kb. egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Kb. egy hónapja vidéki utamról váratlanul hazaérve páromat (45/L) a saját hálószobánkban leptem meg a "barátjával". A "barátjával" mert a "barátja" középiskolás fiú, mint később kiderült.

Figyelt kérdés
Olyan zavarban voltam, hogy rájuk vágtam az ajtót és csak este jöttem haza a saját gyerekeimhez (16/L,14/F). Meglepetésemre a nejem úgy viselkedett mintha semmi nt. Az, hogy rám unt nem esett jól, de tudomásul kell vennem, habár abban a hitben voltam, hogy jólKkülönös nem történt volna. Négyszemközt kérdőre vontam, hogy mégis mi volt ez, de csak vállat vont és azt mondta, hogy a srácot egy netes fórumon ismerte meg és mindig is szerette a fiatal fiúkat, nincs ebben semmi és én is jól tenném, ha észrevenném, hogy rám u megvagyunk szexben is. De hogy egy (majdnem) "gyerekkel" csaljon meg? Mit tegyek? Kerestem a fórumot is, hogy megtaláljam a srácot, de törölték (a fórumot). Persze fogalmam sincs mit kezdenék vele ha megtalálnám a "barátját". Egyáltalán nem is tudom mit kellene tennem?
2015. szept. 28. 20:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
# 19: Ha perverzió, ha nem, megcsalás viszont biztosan, és az már elfogadhatatlan, mindegy, hogy hány éves az illető.
2015. szept. 30. 14:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Jobb, ha kidobod, mert ki fog csinálni. Azért nem tulajdonít neki jelentőséget, mert téged semmibe sem vesz. Ha vele maradsz, azzal csak tovább alázod magad, és felhatalmazást adsz neki, hogy azt tegyen veled, amit csak akar.
2015. okt. 1. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!