Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Kb. egy hónapja vidéki utamról váratlanul hazaérve páromat (45/L) a saját hálószobánkban leptem meg a "barátjával". A "barátjával" mert a "barátja" középiskolás fiú, mint később kiderült.
Legyen bizonyítékod, hogy megcsalt, és jöhet a válóper. Egy jó ügyvéddel talán hozzád kerülnek a gyerekek.
Sok sikert!
A helyedben azonnal elhagynám, mire vársz még, nem is értem?
Azért született itt néhány furcsa válasz...
A gyerekeket persze elviheted, de már elég nagy gyerekek, nekik is van beleszólásuk, hogy kivel maradnak.
Pedofíliával viszont nem vádolhatod meg az asszonyt, ha a fiúkája már elmúlt 14 éves.
bbbutaságot csináltál.
A következő beszélgetést a félrelépésről vedd fel diktafonnal mert kell a bizonyiték a válóperhez. + meg kell találni a kisgyereket is a biróságig.
A leírtak alapján én sem tartom valószínűnek, de ezer százalék biztosara itt mi ezt nem tudhatjuk. Ezért írtam le a tényeket, hogy azért tudja a kérdező, mire számíthat.
Köszönöm mindenki segítőkészségét.
A válaszok alapján és az én első reakcióim alapján is úgy tűnik ebből nem lehet jól kijönni.
Az viszont nagyon érdekes volt,hogy senki nem próbálta a nejem szemszögéből nézni a dolgokat.
Kár,hogy én még mindig megpróbálom elhitetni magammal,hogy ha nem is úgy mint eddig,de (főleg a gyerekek miatt) továbbra is együtt tudunk maradni.
Tényleg nem értem magam és tényleg nem tudom mi lenne a megoldás..
Érdekes,de egysíkú válaszok,tanácsok érkeztek erre a szerintem nem ennyire egyszerűen megoldható problémára.
A válaszadók valószínűleg nem beszélgettek mostanában tinikkel.Vagy ha igen,fogalmuk sincs a szexuális vágyaikról vagy a már megélt élményeikről.El kellene azon is gondolkodni a sommás ítéletek előtt,hogy miért 14 év az a bizonyos korhatár...és különben is,miért gondoljátok,hogy egy nőnek nincs joga olyan örömöt szerezni magának,mint egy férfinak...természetesen a kölcsönösség alapján...Ha az a fiú egy 45 éves nővel érzi jól magát és fordítva ma már nem perverzió.
Na ezért érdemes a feleség szempontjából is megnézni a helyzetet!
Nem sok mindent lehet leszűrni ennyi információból, de hogy a feleséged nem hogy semmi megbánást nem tanúsitott, de megvet téged az erősen lejött.
Itt jön képbe az, hogy rólad és a te felelőségedről semmi információnk sincs, csak a feleséged cinizmusát olvastuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!