Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? Kb. egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Kb. egy hónapja vidéki utamról váratlanul hazaérve páromat (45/L) a saját hálószobánkban leptem meg a "barátjával". A "barátjával" mert a "barátja" középiskolás fiú, mint később kiderült.

Figyelt kérdés
Olyan zavarban voltam, hogy rájuk vágtam az ajtót és csak este jöttem haza a saját gyerekeimhez (16/L,14/F). Meglepetésemre a nejem úgy viselkedett mintha semmi nt. Az, hogy rám unt nem esett jól, de tudomásul kell vennem, habár abban a hitben voltam, hogy jólKkülönös nem történt volna. Négyszemközt kérdőre vontam, hogy mégis mi volt ez, de csak vállat vont és azt mondta, hogy a srácot egy netes fórumon ismerte meg és mindig is szerette a fiatal fiúkat, nincs ebben semmi és én is jól tenném, ha észrevenném, hogy rám u megvagyunk szexben is. De hogy egy (majdnem) "gyerekkel" csaljon meg? Mit tegyek? Kerestem a fórumot is, hogy megtaláljam a srácot, de törölték (a fórumot). Persze fogalmam sincs mit kezdenék vele ha megtalálnám a "barátját". Egyáltalán nem is tudom mit kellene tennem?
2015. szept. 28. 20:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Legyen bizonyítékod, hogy megcsalt, és jöhet a válóper. Egy jó ügyvéddel talán hozzád kerülnek a gyerekek.

Sok sikert!

2015. szept. 28. 21:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben azonnal elhagynám, mire vársz még, nem is értem?

Azért született itt néhány furcsa válasz...

A gyerekeket persze elviheted, de már elég nagy gyerekek, nekik is van beleszólásuk, hogy kivel maradnak.

Pedofíliával viszont nem vádolhatod meg az asszonyt, ha a fiúkája már elmúlt 14 éves.

2015. szept. 28. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
12: Nem valószínű, hogy a gyerekek egy ilyen "emberrel" szeretnének maradni, mint ez az "anya".
2015. szept. 28. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

bbbutaságot csináltál.

A következő beszélgetést a félrelépésről vedd fel diktafonnal mert kell a bizonyiték a válóperhez. + meg kell találni a kisgyereket is a biróságig.

2015. szept. 29. 00:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján én sem tartom valószínűnek, de ezer százalék biztosara itt mi ezt nem tudhatjuk. Ezért írtam le a tényeket, hogy azért tudja a kérdező, mire számíthat.

2015. szept. 29. 09:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Mégis, mit kéne tenned szerinted? Világgá zavarni a csalós rongyot, a gyerekeidnek meg őszintén megmondani, mi a pálya. A fórumot meg ne keresd, az kamu dolog, hogy onnan ismerte, de nem is számít. Zavard el a francba.
2015. szept. 29. 10:11
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki segítőkészségét.

A válaszok alapján és az én első reakcióim alapján is úgy tűnik ebből nem lehet jól kijönni.

Az viszont nagyon érdekes volt,hogy senki nem próbálta a nejem szemszögéből nézni a dolgokat.

Kár,hogy én még mindig megpróbálom elhitetni magammal,hogy ha nem is úgy mint eddig,de (főleg a gyerekek miatt) továbbra is együtt tudunk maradni.

Tényleg nem értem magam és tényleg nem tudom mi lenne a megoldás..

2015. szept. 30. 08:47
 18/22 anonim ***** válasza:
A nejed szempontjából mit lehetne nézni? Megcsalt, mindegy, hogy miért de megcsalt. Meglehet beszélni is a dolgokat félre k.rás helyett, persze ez csak az én véleményem.
2015. szept. 30. 08:50
 19/22 anonim válasza:

Érdekes,de egysíkú válaszok,tanácsok érkeztek erre a szerintem nem ennyire egyszerűen megoldható problémára.

A válaszadók valószínűleg nem beszélgettek mostanában tinikkel.Vagy ha igen,fogalmuk sincs a szexuális vágyaikról vagy a már megélt élményeikről.El kellene azon is gondolkodni a sommás ítéletek előtt,hogy miért 14 év az a bizonyos korhatár...és különben is,miért gondoljátok,hogy egy nőnek nincs joga olyan örömöt szerezni magának,mint egy férfinak...természetesen a kölcsönösség alapján...Ha az a fiú egy 45 éves nővel érzi jól magát és fordítva ma már nem perverzió.

Na ezért érdemes a feleség szempontjából is megnézni a helyzetet!

2015. szept. 30. 09:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem sok mindent lehet leszűrni ennyi információból, de hogy a feleséged nem hogy semmi megbánást nem tanúsitott, de megvet téged az erősen lejött.

Itt jön képbe az, hogy rólad és a te felelőségedről semmi információnk sincs, csak a feleséged cinizmusát olvastuk.

2015. szept. 30. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!