Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vélekedtek erről? Nem sokkal ezelőttig volt egy lány, akivel leveleztem, és közölte, hogy minden félrelépőt a Dunába kéne lőni?
2 dolog
1 1944-ben a nyilasok lótték a Dunába az elfogott zsidòkat - tehát ez nem vicces.
2 Lehet erkölcsileg elítélni mást, de az èletét halálos ősbűn bűn kioltani.
13: Tulajdonképpen én gondolom, hogy az ilyen, embernek látszó lény nem ember (némber), tehát egy másik faj, mint a becsületes.
Igazán élhetnének külön országban.
Az itt jelenlevők nem kompetensek e kérdést eldönteni. Többségüknek nem volt, nincs és belátható időn belül nem is lesz barátnője, így a megcsalás mint elméleti lehetőség marad. Így könnyű róla elítélően nyilatkozni és lepontozni az őszinte válaszokat.
Kedves lúzerek, álljatok fel a wow elől, menjetek el csajozni, éljetek egy kicsit és utána lehet nyilatkozni.
De nagyon magadra vetted!
Ne mártírkodj! Szemét dolgot csináltál ha megcsaltál valakit.
A csaj meg nem komolyból mondta, mert akkor már sokan nem élnének ha így működne. De gondolatban én is levágnám a párom micsodáját ha megcsalna. Majd biztos gratulálnék neki hogy mekkora fain csávó, hogy ennyi nőt fel tud szedni... Nem tudom te hol élsz! Ha téged csalnak meg, ne ribäncozz majd! Nincs jogod minősíteni másokat! Így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!