Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? Megcsaltam a férjem, büntudatod van! Egyszer azt mondta ha megcsalnám először engem ölne meg utánna magát, a pasit nem bántaná mert normális egy férfitől az hogy kap az alkalmon.
Mit tegyek? 8 éve házasok vagyunk, ő nagyon bízik bennem. Van egy 6 éves kisfiúnk is.
Egy ismerösünkel volt kapcsolatom, kb 10 együtlét pár hónap alatt. Szakítottunk mert nem jó egyikünknek sem...
29-es
Azért voltam egy picit boldog mert végre kaptam egy kis törődést érezhettem azt hogy fontos vagyok, sajnos a férjem sokmindent elvár de soha soha nem tesz semmit se értem se a gyerekért, neki természetes minden és ez mindig így volt, régen szomorú voltam állandóan, most a bűntudattal küszködők. Amíg a viszony tartott boldog voltam! Nem vagyok kur@a, csak elgyengültem! A férjem alapból nem rossz ember, el akartam mondani neki mert úgy gondoltam tudnia kell, nem lehet mert ha iszik máshogy lát mindent.Sokat gondolkoztam a válláson is , nem tudom hogy az igazán jó ok hogy boldogtalan vagyok vele évek óta, próbáltam helyrehozni, de nem megy, mindig azt mondja hogy ez így van évek óta így is marad!
29-es vagyok, ilyesmire gondoltam.
Jó te megcsaltad, de ő meg lesz_rja a házasság idején tett fogadalmát, hogy te leszel a legfontosabb ember az életében, jóban-rosszban, és még a gyerekét is...
És az így menjen életed végéig?
Apám is ilyesmi volt, anyám bírta, míg felnőttünk, aztán öngyilkos lett.
Azt gondolta, hogy neki ennyi jutott, nem volt ereje meg hite változtatni.
Kedves 29es! Nagyon sajnálom!! Ez megrendítő....
Tejes döbbenet!
"Jóember, a megcsalásnak semmi köze a gyerekelhelyezéshez. A gyerekelhelyezésnél ugyanis a gyerek érdeke az egyetlen szempont. Ha az anya a gyereke orra előtt szexelt volna, elhanyagolta volna, titkolózásra kényszerítette volna, akkor az rosszpont lenne. Nem a megcsalás, hanem a gyerek elhanyagolása! Ha jól sejtem, az anya látja el a gyereket alapvetően. Na ez nemcsak jópont, hanem ez az ász, ami mindent visz. "
Pedig bizony van egy passzus az új törvényben, majd nézd meg, ez esetben lehetséges, hiszen az anyja tette tönkre a családot önző módon. Barátom így vette a feleségétől a gyereket, mert volt nem kevés bizonyíték, sms-k, facebook üzik.
De ahogy érzed, én láttam ilyet. És bizony a mama belerokkant. Most a szüleinél lakik, gyerektartást fizet a volt férjének, aki talált magának egy normális nőt. Szóval ennyi. :D
36! Az valami ritka durva dolog lehetett, de itt nem a megcsalás miatt kellene válni.
Az asszonyt biztatom, hogy adja be a válókeresetet minden különösebb magyarázat nélkül, egy ilyen férj mellett esélye sincs egy olyan rendes életre, ami mindenkinek jár.
Nem az a jó megoldás, hogy néha megcsalja, hanem ha kitisztítja a terepet, és esélyt ad magának egy boldog kapcsolathoz
Guglizd ki, én láttam ilyet, és a net tele van ilyen történetekkel, amennyiben az anyja felelőtlenül viselkedett, és megbontotta, a családi köteléket, valamint a Saját örömére veszélyeztette, a gyerek normális fejlődést, úgy nem való anyjának.
Valahogy így szól.
Ha van bizonyíték, akkor az felelőség tudatát vonják kétségbe, mint anyjának.
Kérdező, nagyon sok információt generálsz minden nap. Azért megy egy sms-t, vagy hívást kitöröltél, azt attól még eltárolja a rendszer 5 évig, mert ez a törvény. Ahogyan a cella információt is. HA megvan a két telefonszám, egy bírósági végzésre kiadnak mindent, aztán sütheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!