Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? Megcsaltam a férjem, büntudatod van! Egyszer azt mondta ha megcsalnám először engem ölne meg utánna magát, a pasit nem bántaná mert normális egy férfitől az hogy kap az alkalmon.

Figyelt kérdés

Mit tegyek? 8 éve házasok vagyunk, ő nagyon bízik bennem. Van egy 6 éves kisfiúnk is.

Egy ismerösünkel volt kapcsolatom, kb 10 együtlét pár hónap alatt. Szakítottunk mert nem jó egyikünknek sem...

2015. szept. 19. 09:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
28%

Mindketten undorító férgek vagytok ez tény. Hogy ki a nagyobb, azt nem tudom eldönteni.

Megérdemlitek egymást!

2015. szept. 19. 12:47
 22/43 anonim ***** válasza:
39%
Ne mondd el.
2015. szept. 19. 14:24
 23/43 anonim ***** válasza:
66%
sose elmondani....:) sose.... tilos.... ha bánt a bűntudat menj templomba
2015. szept. 19. 15:46
 24/43 anonim ***** válasza:
45%

Ne mondd el.

A bűntudat nem fog elmúlni, csak még nagyobb zűrt csinálsz.

Amit megtettél azon már nem lehet változtatni, de tanulj a hülyeségedből és ne kövesd el még egyszer!

2015. szept. 19. 22:09
 25/43 A kérdező kommentje:

23-as

Megfogadtam elmentem, semmivel sem jobb!

2015. szept. 21. 10:43
 26/43 anonim ***** válasza:
6%
Ha egyszer kiderül egy jó ügyvéddel, még a gyereket is elveszi, mert emiatt a gyereked se fogod látni, sőt még tartásdíjat is fizetned kell.
2015. szept. 21. 14:15
 27/43 A kérdező kommentje:
Meg is érdemelném, sajnos! Tudom hogy ezt nem kellett volna... Bele fogok örülni! Még soha nem csaltam meg senkit! Remélem az idő segít mert ha nem orvoshoz kell fordulnom.
2015. szept. 21. 15:12
 28/43 anonim ***** válasza:
80%

26: "Ha egyszer kiderül egy jó ügyvéddel, még a gyereket is elveszi, mert emiatt a gyereked se fogod látni, sőt még tartásdíjat is fizetned kell."

Jóember, a megcsalásnak semmi köze a gyerekelhelyezéshez. A gyerekelhelyezésnél ugyanis a gyerek érdeke az egyetlen szempont. Ha az anya a gyereke orra előtt szexelt volna, elhanyagolta volna, titkolózásra kényszerítette volna, akkor az rosszpont lenne. Nem a megcsalás, hanem a gyerek elhanyagolása! Ha jól sejtem, az anya látja el a gyereket alapvetően. Na ez nemcsak jópont, hanem ez az ász, ami mindent visz.

Ekkora sületlenséget még itt a gyakorin is ritkán olvasok, pedig kemény a verseny.

2015. szept. 21. 17:11
 29/43 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, azért ne roskadj ám össze.. Nem okés dolog, hiba volt, befejezted, bánod.

Arra nem válaszoltál, hogy miért van az, hogy csak ilyen módon lehettél boldog egy kicsit?

Mert te hibás vagy, az rendben, de hát ez a házasság meg távol esik a jótól.

Egy másik, viszonylag igaz közhely szerint a harmadiknak ott van esélye, ahol a kettő között nincsenek rendben a dolgok.

2015. szept. 21. 18:33
 30/43 anonim ***** válasza:
50%

A férjed egy őrült,ha ezt a kijelentését komolyan gondolta.

Hogy képzeli,hogy az normális ha a férfi lép félre ?

Nincs nála se g.gfejebb ember. Mivel gyilkosággal fenyegetett, én a te helyedben inkább nem mondanám el,hanem szépen csendben elválnék tőle,és messziről elkerülném.

Nem kéne egyből leri bancozni,egy nőt ,mert félre lépett.Nem tudhatjuk mennyire volt sz.ar a kapcsolata a férjével.

AZ hül.yeség lenne,ha nem mondanád el,és élnél úgy vele,mintha semmi sem történt volna.

Az lenne a leghelyesebb ,ha elválnál tőle. Ki tudja még mikkel fog megfenyegetni a későbbiekben. Ép eszű ember sose mondana ilyet a feleségének,vagy fordított esetben a férjének.

A saját testi épséged érdekében,egyenlőre nem mondd el neki,hanem hagyd el!!!!!!!

2015. szept. 21. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!