Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? Megcsaltam a férjem, büntudatod van! Egyszer azt mondta ha megcsalnám először engem ölne meg utánna magát, a pasit nem bántaná mert normális egy férfitől az hogy kap az alkalmon.

Figyelt kérdés

Mit tegyek? 8 éve házasok vagyunk, ő nagyon bízik bennem. Van egy 6 éves kisfiúnk is.

Egy ismerösünkel volt kapcsolatom, kb 10 együtlét pár hónap alatt. Szakítottunk mert nem jó egyikünknek sem...

2015. szept. 19. 09:38
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
38%

Utolsók agya el van borulva ahogy a férjedé is. A megcsalás nem bűncselekmény. Gyilkossággal fenyegetni igen. Normális embernek ez az értékrendje.

Ne gondolkozz túl sokat mennyire gondolta komolyan a férjed vagy nem. Egy hülye gondolatait épeszű ember úgysem tudja kiszámítani.

Eleve össze se kellett volna házasodni vele, nem kellett volna megcsalni, hanem előtte válni, de most már mindegy. A kijelentése miatt fel vagy mentve minden erkölcsi elv alól, úgy járj el, ahogy biztonságos, nem ahogy erkölcsös. Ne mondj neki semmit, találj egy okot a válásra, akár provokáld ki, lehet úgyis, hogy a végén ő éppen ő akarjon már válni, aztán annyi.

2015. szept. 19. 10:38
 12/43 anonim ***** válasza:
33%
Komolyan emberek! Nagyon gáz, ha valaki megcsal valakit, de ő meglett fenyegetve, hogy megöli, ennek ellenére hibázott. Akkor vállalja a következményeket? Ki tudja mennyire gondolja komolyan a férje amit mondott, akkor legyen ő benne a következő fél7-es híradóban?!
2015. szept. 19. 10:38
 13/43 anonim ***** válasza:
22%

Jeeezus el ne mondd neki, csak valj el ilyen kiejelntest normalis ember nem tesz, ha megis akkor jobb komolyan venni.

A buntudatot szokd meg, dolgozd fel ez a megcsalas "ara" es ne foglalkozz vele, ha nem ezen porogsz egesz nap akkor majd megnyugszol. De ha nem akarsz a korhazban kikotni akkor ne szolj rola a ferjednek.

2015. szept. 19. 10:40
 14/43 anonim ***** válasza:
19%
Ha tudtad, hogy áll ehhez, minek maradtál vele? De ha már így alakult el ne mond, inkább váljatok külön.
2015. szept. 19. 10:52
 15/43 anonim ***** válasza:
71%
Ne mond el, én forditva jártam a férjem megcsalt és elmondta azóta nem tudok vele lenni, megbocsátottam neki, de mégse megy ezek után hogy vele legyek. Én is tul megbiztam benne és a bizalmam veszett el, jobb lett volna ha sose tudom meg.
2015. szept. 19. 11:07
 16/43 A kérdező kommentje:

Nem tudtam hogy így áll a dolgokhoz, csak kiderült egy hasonló este ismerőseinkről, és akkor fejtette ki a véleményét!

Próbáltam volna őszinte lenni vele de sajnos így nem mertem elmondani neki, illetve az is visszatartott hogy a családjában volt öngyilkos is. Bánt a lelkiismeretem, és akkor valóban nem gondoltam erre, mert egy kicsit én is boldog lehettem végre!

2015. szept. 19. 11:08
 17/43 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem mondd el! Kiváncsi vagyok hogy tényleg megteszi-e.
2015. szept. 19. 11:12
 18/43 anonim ***** válasza:
Ha 19 úgyis olyan kíváncsi, akkor mond azt a férjednek hogy vele csaltad meg, de csak azért mert megfenyegett.
2015. szept. 19. 11:40
 19/43 anonim ***** válasza:
90%

Hagy a csudába, nem volt egy szép dolog, kár, hogy csak iylen módon érzeted, hogy milyen a boldogság...

Annak a kapcsolatnak már vége... majd háttérbe húzódik a te fejedben is.

Amúgy nem ölne meg senkit, főleg nem kettőtöket, a gyerekek akkor meg mi lenne?

Vele nem lehet elérni valami boldog életet?

Miért nem?

2015. szept. 19. 11:40
 20/43 anonim ***** válasza:
42%
Sok a ribi, nagyon sok.
2015. szept. 19. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!