Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha megcsalás után nem akarsz szexelni vele? (18/f)
Figyelt kérdés
A barátnőm smárolt egy másik sráccal, ez már a 2. alkalom volt és e miatt majdnem ott is hagytam, de még nem döntöttem el biztosan mit kéne tennem. Ez már egy 2 éve tartó kapcsolat. És most valahogy sehogy sincs kedvem vele ágyba bújni. E miatt már vita is volt , és azért irok ide hogy ez normális az én részemről ?2015. máj. 18. 20:24
2/11 anonim válasza:
Elhidegültél tőle, normális, hogy nem kívánod már.
3/11 A kérdező kommentje:
De amúgy meg hiányzik a vele töltött idő ( nem a szex ) De amikor eszembe jut hogy már megint ezt csinállta, pedig az első után megígérte hogy nem lesz több ilyen, és ráadásul ugyanazzal az emberrel, olyankor el is megy a kedvem az egésztől
2015. máj. 18. 20:29
4/11 anonim válasza:
Nem normális. Vagy szakíts és akkor úgy haragszol rá ahogy akarsz, vagy ha vele maradsz, akkor gondolkodj és viselkedj normálisan. Mi vagy te, szűzk urva, fegyverként használod a szexet? "megcsaltál, ezért büntiből nem duglak meg" Remek stratégia, csak éppen a célodat nem éred el vele: ettől nem bűntudata lesz, hanem visszamegy ahhoz a férfihoz akivel megcsalt, aki alig várja már, hogy megizélhesse.
5/11 anonim válasza:
hagyd a francba.. akkor válassza csak a másik faszit ha ennyire nem bír leakadni róla
6/11 A kérdező kommentje:
Csak tudod 2 év után nem olyan egyszerű dönteni mint 2 hét párkapcsolat után. Még nem döntöttem el mit akarok, csak azt kérdeztem hogy ez normális e. Még friss eset ( 2 nap )
2015. máj. 18. 20:30
7/11 anonim válasza:
akkor a kérdésedre pontosan válaszolva megerősíthetem én is: igen, normális.
8/11 anonim válasza:
A reakciod egyreszrol normalis , masreszrol viszont neked is be kellene latnod, hogy hiaba beszelunk 2 eves kapcsolatrol a bizalmad osszetorott iranta. Merlegelj ! Ha ugy erzed van ertelme akkor fektess bele energiat es probalj magadra odafigyelni(ujra kozeledni), ha pedig azt erzed, hoy keptelen vagy ezen tullepni ( es lefekudni vele) akkor ennek a kapcsolatnak mar nincs jovoje. :/
9/11 anonim válasza:
Hagyd ott a csajt, nem érdemel meg. Legközelebb már nem smárolni fog a másik csávóval, hanem le is varratja magát.
Hidd el nekem, nem akarod megvárni, az csak újabb megaláztatás.
10/11 anonim válasza:
Ha majd lesznek gyerekeitek és ez a "nőd" el fog járogatni ahhoz a palihoz már akkor nem csak smárolni hanem dugni az jobb lesz? Hogy majd megaláz mindenki előtt? Hidd el ha nem lépsz ez lesz a következménye, én már rég kiba sztam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!