Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mit tegyek?
Párommal megromlott a kapcsolatunk az utobbi időszakban,és elhidegült tölem,próbáltam normalizálni kapcsolatunkat de mind hiába,többször kérdeztem van-e valakije de azt mondta hogy nincs,aztán a napokba bejelentette hogy van egy több honapos kapcsolata,akivel már személyes találkozon kivül intim viszony is van,ráadásul mig dolgoztam
a lakásunkba is behívta.Szeretem őt ,nem akarom elveszíteni,de nagyon zavar annak ellenére hogy ennek a helyzetnek a kialakulásáért én is hibás vagyok,megalázott.
2 Akkor neveld fel a gyermekeidet és tedd élhetővé az élhetetlent. Még akkor is, ha ezt egy neveletlen (bizonyára nem volt gyerekszobája, se az új libának, se az uradnak) ember mellett kell tenned.
Arról már ne is beszéljünk, hogy egy magát valamire tartó nőt sosem lehet olyan ágyba beinvitálni, amiről tudja, hogy a pasi a nejével fekszik. Szóval sajnos a vetélytársad se egy matyóhimzés nő.
Érdekes, néha talán könnyebb a nőknek ha tudják, hogy náluk jobb nőcivel kavartak, mint amikor egy náluk 100x rosszabbal:)
Fura a női lélek:)
Érdekes, hogy egyből mindenki arra gondolt, hogy a pasi csalt, ugye?
Nahát, nahát..
Az írási stílusból,és szóhasználatból,mindig látszik,hogy milyen nemű a kérdező.
Kedves kérdező,Sajnos ebben a kapcsolatban te vagy a vesztes,aki még szeret,és akar. Nincs értelme. Ha már mással volt,és mást szeret,ennek annyi. Kezdj új életet,és Lépj tovább. Nem könnyű tudom. De meg kell lépned,hogy valaki mással te is boldog lehess. Férfiként én is ezt tettem anno egy 4 éves gyerekkel. Keress mást,és ne foglalkozz vele többé. Ha ott halsz meg a fájdalomtól akkor se!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!