Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan másszak ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan másszak ki ebből a zűrzavarból ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kissé hosszú lesz a történet, és légyszíves ne kövezzetek meg.

Szóval, férjnél vagyok 7 éve már, van is egy 3 éves gyermekünk, viszont van a családban egy "jó barát " akire mindig ,bármikor számithattam az elmúlt években. Immár 8 éve .

Férjem is jóban van vele.

Viszont, ezzel a férfival már együtt voltam réges rég, férjem előtt,aztán megmaradtunk jó barátoknak.

Időközben a házasságom megromlott és a "szeretőm " lett. Talán kicsit bele is habarodtam. Mondhatni össze járogattunk ,nem is olyan sokszor egyébként.

Neki is van kapcsolata ,az is ilyen semmilyen.

Viszont, kiderült hogy a családban nem csak én voltam "szeretője" gyakorlatilag anyámnak a "pót férje" de mindig úgy viselkedtek mint barátok, és most én vagyok megkövezve a családban hogy elszerettem anyám szeretőjét. Elég viccesen hangzik, mert nem a nevelőapám ,se senkim ,tulajdonképpen csak barát.

Mindent elmondtam anyám férjének (külföldön dolgozik )

De ugyanúgy élik az életüket mint eddig, csak velem szakítottak meg a kapcsolatot.

A "barát " továbbra is szeretne velem barátságban maradni ,de ő sem keres, anyám hallani nem akar rólam. A férjemmel mindent megbeszéltünk, valószínűleg el is válunk ,de ez a családi zűr nagyon bánt.

Mit tegyek? Normális kommenteket kérek.

jan. 12. 16:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Késő. Behúztak a csőbe. De nem veszítesz sokat, csak olyanokat, akikre nincs szükséged.
jan. 12. 16:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Normális válaszokra vagyok kíváncsi...
jan. 12. 16:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod a normális választ, akkor kár volt minket kérdezned.
jan. 12. 16:33
 4/17 anonim ***** válasza:
44%

"Mindent elmondtam anyám férjének (külföldön dolgozik )"

Gondolom azután hogy nem ugy alakultak a dolgok,ahogy Te szeretted volna.

A férjednek is elmondtad?Vagy megborultál és utána lettél hirtelen ilyen egyenes?

jan. 12. 16:35
 5/17 A kérdező kommentje:
Igazából anyámmal szeretném a jó viszonyt továbbra is, illetve a baráttal, mert csak rájuk számíthattam az évek során
jan. 12. 16:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Pont az nem működne sehogysem.
jan. 12. 16:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez minden szempontból egy gusztustalan történet...

Válás. A kedves "barát" letiltása minden elérhetőségen. Anyudék meg eldöntik, őket se keresném a helyedben.

Aztán lehet egy tiszta lap.

jan. 12. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

6

Nekem úgy tűnik, hogy sem anyádra, sem a "barátra" nem lehet számítani. Hazudtak össze-vissza.

jan. 12. 17:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A férjed mit szólt?
jan. 12. 18:22
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
minek fecsegsz össze-vissza? Csendben maradj és élvezd az életet:)
jan. 12. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!