Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelkiismerete van az olyan férfinek aki több mint 10 éve házas, gyerekei vannak, állítólag jó a házassága, a felesége mindent megad neki az ágyban, ennek ellenére férje fűvel-fával csalja évek óta?
20-as képzeld van párom akit szeretek, meg gyermekem is, sőt egyszer házas is voltam, de lehet beteg vagyok igen.
Csak mert vannak vágyaim amiket nem teljesít a párom biztosan az én hibám...
Vágyaid? Amiket nem TELJESÍT a párod?
Figyu..nekem is van nagyon sok vágyam. Pl. szeretnék egy szép nagy házat, medencével...meg világ körüli utat...viszont a férjem nem tudja ezeket TELJESÍTENI, mert nincs annyi pénze. Mit tegyek? Keressek egy pénzes pasast?
Basszus. Egy párkapcsolat NEM így működik! Mindenkinek vannak vágyai, amiket nem biztos, hogy TELJESÍTENI tud a párja....de nem is azért van párunk ember! Ha nem, hát nem. Ez NEM jogosít fel senkit sem arra, hogy megcsalja így úgy vagy amúgy. Szerintem aki azt nézi, hogy úgymond mit TELJESÍT és mit nem a párja....az inkább ne bonyolódjon bele egy komoly kapcsolatba se. Az ilyennek nem való. Maradjon egyedülálló és kedvére váltogassa az alkalmi partnereket, akik majd TELJESÍTIK hol ezt, hol azt a vágyát.
"Csak mert vannak vágyaim amiket nem teljesít a párom biztosan az én hibám..."
Igen, a te hibád. Minek veszel el olyan nőt, aki nem elég neked, miért ígérsz neki örök hűséget? Nincs olyan apróbetűs rész, hogy az ígéret csak addig érvényes, ameddig érdekedben áll. Lehet válni, vagy lehet nyitott kapcsolatban élni, egyik sem bűn, és senki sem vágja át a másikat. A megcsalás viszont csak az alja emberek eszköze, akik egyrészt gyávák vállalni az igényeiket, másrészt önzők ahhoz, hogy szabad döntési szabadságot biztosítsanak a párjuknak, mert fennáll a lehetősége, hogy elveszítenék a kapcsolat kényelmét.
Nem, ne offoljuk a témát, hanem beszéljük csak meg!
Én nőként igazad adok neked abban hogy a szex igenis lehet olyan elvárás mint a hűség, ha nem önhibáján kívüli okból tagadja meg a másik (betegség, impotencia stb.)
DE!!!
Ha a szex hiánya fellép, az első a beszélgetés. Őszintén, mi nők imádjuk a szexet ha jó szexről van szó, ha van orgazmusunk stb. Tehát ha a nejednek állandóan fáj a feje vagy fáradt, el kell gondolkodnod azon, hogy nem elégíted ki rendesen.
Tehát első körben megbeszélitek. Utána jön az hogy ha a helyzet nem javul,akkor párterápia. Még mindig pocsék a helyzet? akkor vagy nyitott házasság (de akkor ő is csinálhatja mással) vagy szétköltözés vagy válás. De nem megcsalás.
A mai világban már együtt lehet élni házasság előtt, tehát kitapasztalod azt, milyenek a párod szexuális igényei. Én úgy gondolom, ha te naponta szeretnéd, a párod meg kéthetente és téged ez zavar akkor nem érdemes házasodni, mert a helyzet a szülővé válással gyakran romlik.
38 éves nő vagyok és elvárom a hűséget és az őszinteséget. Elváltam, azért mert NEKEM volt kevés az évenkénti (!!) 1-2 aktus. Nem csalta meg a páromat, mindent bevetettem majd beleuntam és elváltam. Mert én nem tudnék hazugságban élni.
És ezt várom el egy férfitól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!