Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelkiismerete van az olyan férfinek aki több mint 10 éve házas, gyerekei vannak, állítólag jó a házassága, a felesége mindent megad neki az ágyban, ennek ellenére férje fűvel-fával csalja évek óta?
Figyelt kérdés
Hogy nem érez bűntudatot ha egy -egy hancúr után hazamegy és átöleli a feleségét?Szeretheti-e egyáltalán a feleségét,vagy csak megszokásból van vele?Hogy lehet egy életen át megalázni a párját és szórakozni más nőkkel?Tehát több szeretőről van szó,egyik-másik csak egy alkalomra mig valamelyik többszöri találkozásra is alkalmas.Mi a véleményetek az ilyen pasiról?????2015. szept. 7. 16:39
1/31 anonim válasza:
10 év házasság és gyerekek után már nyilván nem úgy szereti mint az elején, ennyi idő alatt bőven meg lehet unni a másikat szerintem. De elhagyni már macerás lenne őt.
2/31 anonim válasza:
Van akikkel jó a szex és van akivel jó együtt élni, nála ez különböző nincs meg egy személyben.
3/31 anonim válasza:
Nem kellett volna belemenned. Legkozelebb hallgass a megerzeseidre.
4/31 anonim válasza:
Egy nőnek a mai világban sokkal jobb egyedül, mint egy szexhajkurász idegbeteggel, sőt ellátást biztosítani is neki. Minél több ideig marad együtt a nő egy ilyen surmóval, annál rosszabbat tesz magának, főleg, ha az illető ficsúr már pénzzel sem támogatja a családot.
5/31 anonim válasza:
1. Anyagilag gondoskodik a családjáról?
2. Érzelmileg gondoskodik a családjáról?
Ha ezek megvannak, akkor nem kell legyen semmilyen lelkiismeret furdalása. Az én nagypapám mesélte még kiskoromban, hogy kb. 30-40 évig csalta a mamámat úgy, hogy az 1. és 2. pontok közben folyamatosan teljesültek.
Kedves olvasó: Ha nő vagy, akkor ne próbáld így megérteni a férfiakat. Hidd el, hogy egy férfi akkor is szeretheti a feleségét és a családját, ha közben más rib-.ancot kefél. Ezt a nagyapám példáján keresztül is megtanultam.
A FÉRFI NEM NŐ ÉS A NŐ NEM FÉRFI.
27/N
6/31 anonim válasza:
Szociopata ember. Nincsenek érzései, és kizárólag a saját önös érdekeit tartja szem előtt. Emellett tökéletesen játssza mindenki előtt azt a szerepet, ami érdekében áll. A legnagyobb szerelembe talán belecsúszhat egy-egy kaland, de ha fűvel-fával kavar a férj, ott sem szeretet, sem tisztelet, sem önzetlenség nincs a háttérben, csakis önös érdekek.
7/31 anonim válasza:
Az 5-ös válaszoló pedig nem nő, hanem 21/F. Nem az első ódája a csalfa nagypapáról az oldalon.
8/31 anonim válasza:
Én azt kérdezném az 5östől hogy a nagymamád kivel gyűrögette akkor a lepedőt?Ugye számára is volt lehetőség testi lelki kielégülésre egy szimpatikus férfivel.
9/31 anonim válasza:
Amikor széttetted a lábad ennek a nős pasinak, akkor tudtad, hogy nős, és gyerekei vannak. Akkor most ne őt elemezgesd, hanem magadat, és ne sírdogálj, mert csak magadra mutogathatsz. Úgy jártál ahogy többiek.
10/31 anonim válasza:
Szerintem is férfi az #5, milyen lány gondolja úgy, hogy tök oké ha a férfi csalja a nőjét csak mert a nagypapa azt mondta, ez így van rendben, illetve milyen nagypapa mesélget a kisunokájának arról, hogyan csalta a nagymamát 30-40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!