Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lelkiismerete van az olyan férfinek aki több mint 10 éve házas, gyerekei vannak, állítólag jó a házassága, a felesége mindent megad neki az ágyban, ennek ellenére férje fűvel-fával csalja évek óta?
* éven keresztül? :D
Eléggé sántít a történet.
Az #5 válaszoló egy fiú, pár napja olvastam egy kérdést, mely alatt pont ugyanezt írta le, és ott is lepontozták.
Attól, hogy odaírod, hogy NŐ vagy, még nem leszel az, undorító húzás!!!!
Egy ilyennel egyetlen nő sem ért egyet!
Ötös, most tegyük túl magukat azon hogy nem nő vagy hanem pasi (szándékosan nem írok férfit). Nézzük a két pontodat.
1. Engem pl nem kell anyagilag ellátni, egyedül is el tudom tartani a gyerekemet.
2. Érzelmileg hogy a fenébe gondoskodna rólam, ha megcsal és hazudozik nekem? Hiszen ezzel megaláz és női mivoltomat tapossa sárba.
Még valami: "szereti" a párját, miközben akikkel kefél azt leribized? Miért is? Lehet, hogy hazudott nekik, hogy ágyba vigye őket. (nem vagyok nős, külön élünk, nyitott házasság stb)Hosszabb kapcsolat? (nem vagyok boldog, nincs már közöttünk szex, el fogom hagyni stb.)
Szóval nem csak a feleségének hazudik hanem azoknak a nőknek is. Persze van olyan nő akit nem zavar, hogy nős a pasi, de van akit azzal kell levenni a lábáról, hogy elhiteti vele, hogy már kifelé kacsingat a kapcsolatból. De hogy azok között a nők között volt-e olyan akit behülyített és komolyan szerette őt, arra már ő sem gondol.
Gratulálok, így kell tárgyiasítani a nőket. A feleség és a rib0nc. A rib0ncot nem tiszteljük mert aláfekszik és odaadja magát, az asszony ugyanezt csinálja, szóban tiszteljük is, de gyakorlatilag megalázzuk és megcsaljuk.
Én minden nő nevében kikérem magamnak ezt a hozzáállást.
Szexkolónia, igen...
Istenem, hogy ide milyen beteg emberek járnak!
Miért álszent az aki nem csalja a párját és ugyanezt visszafelé is elvárja?
De én nyitott vagyok. Ha a nőnek is szabad az ösztöneinek engedelmeskedni és mással hetyegni, akkor hajrá! Az a baj, hogy a legtöbb ilyen férfi lecserélné az asszonyt ha az megcsalná. Ez a baj. Tehát nem a társadalom az álszent hanem az ilyen csaló házastárs, aki eljátssza a nagy családapát és közben hazudozik.
Ez az 58%-os nagyon beteg egy ember :D
Vajon van neki "párja"? :D Kétlem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!