Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal vagy en latok remeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy en latok remeket?

Figyelt kérdés

Alapbol nagyon feltekeny es ketelkedo no vagyok.

A parom sosem csalt meg... Sosem adott ra okot...elmeletileg. tudom csunya dolog,de elfordult hogy beleneztem a telefonjaba,laptopjaba es nem talaltam semmit...

De ma erdekes dolog tortent.

Tudom,hogy este az anyukajanal volt latogatoban utana pedig hazament es a szomszed haverjaval volt (meloztam)

De hazajott atoleltem es fura,ismeretlen parfumot ereztem rajta.

Azt mondta otthon befujta magat, es ez az o egyik regi parfumje.

Nekem kisse lagyabb,noiesebb illatnak tunt... Ezt el is mondtam neki.

Ezen jol osszevesztunk,hogy ismet nem hiszek neki, es o allitja hogy igenis az o parfumjeh,a kell megmutatja.

En viszont gyanitom,hogy egy noi illat es lehet Hogy novelvot??

2015. szept. 6. 21:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolso, most sem huzta be fulet.farkat.

Mert amikor hazajott atoleltem es mondtam hogy mas az illata.

Erre elnevette magat,hogy gondolta,hogy felfog tunni nekem...szoval ha lebukott volna akkor szerintem

1)nem nevet

2)legalabb lemossa magarol

3)hazafele atoltozik

2015. szept. 7. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Na látod.. akkor meg mi a fenéért kételkedsz? Nyugi!
2015. szept. 7. 23:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Félre értetted a válaszomat... Nem jól kezeltek szerintem a helyzetett! A veszekedés nem megoldás csak a kész tények, figyeld ellenőrizd, de úgy hogy ő ne tudjon róla és kész tények elé állítva bizonyítékkal buktad le! Ha pedig nem csal meg ,mert az is lehet, akkor megnyugszol mert nem találsz semmit! Rossz érzés az ha bizonytalanságban kell élned, sajnállak! Én is voltam ilyen helyzetben, és nem értem el semmit a veszekedéssel, nem vallotta be soha , és mégis tudtam, éreztem!
2015. szept. 8. 06:43
 14/15 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy van olyan balfék, aki elvisel téged.
2015. szept. 9. 01:46
 15/15 anonim válasza:
én megértelek. alapbol én is elég féltékeny tipus vagyok, és nemtudom, hogyan lehet ezen felül kerekedni
2015. okt. 3. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!