Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így szerintetek megcsalás?
Fél évet jártam a pasival. A szexuális életünk nulla volt. Néha simogatta a mellem, vagy nyalogatott ott, de arra kínosan ügyelt, hogy ne legyen orgazmusom. Ha én próbálkoztam, fel sem állt neki, ha megtaláltam azt a pillanatot mikor állt, ha hozzá értem lekókadt. 1-2 hónap küszködés után megkérdeztem, hogy mit szólna, ha szeretôt tartanék, azt mondta semmi akadálya. Gyorsan találtam is, emellett a barátommal remekül megvoltam, legjobb barátok voltunk, akik egy ágyban alszanak. Arról ugyan nem számoltam be, hogy vanvalakim, akivel szexelek. Feleslegesnek tartottam, ô azt mondta nem baj.
Egy ismerôsömmel felvetôdött a történet így a szakítás után 2 évvel, szerinte megcsaltam az akkori párom.
Te most vagy troll vagy vagy pedig az eddigi legjobb fej csaj az oldalon.
Ezt a mondatodat el is loptam: "nyalogatott ott, de arra kínosan ügyelt, hogy ne legyen orgazmusom"
Megértelek, de ez nem a te sarad. Láthatóan ő a szőnyeg alá akarta söpörni, biztos szégyellte.
Amúgy sztem nem megcsalás.
Megcsalás feltétele a másik becsapása.
Te őt nem csaptad be.
Az én értelmezésemben a megcsalás tényében a másik átverése is benne van. Ha ő tisztában van a helyzettel és elfogadja, akkor az nem az.
Az más kérdés, hogy nem jó megoldás, mert ha a szexen kívül szerelmes volt beléd, attól még ugyanúgy fájt neki, hogy mással vagy, mint ha működött volna a szex köztetek. Csak tehetetlenségében belegyezett, ami bizony nagyon rossz, mert egy kapcsolatban nem lehet valamelyik fél ilyen kényszerhelyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!