Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok ti mit tennétek a helyében?
Van egy ismerősöm aki fél éve folyamatosan megcsalja a férjét egy pasival. Már vagy 100-szor lefeküdt vele. Most úgy érzi hogy "szakít" a szeretőjével és boldogan él tovább a férjével. 24 éves és 1 éve házasok.
Igazából még vacillál mert nagyon vonzódik a szeretőjéhez és nem tudja mit tegyen. Nagyon bántja a lelkiismerete, de nem tudja hogyan tovább.
24 évesen 100x félreléptél a házasságodban nő létedre. Gratula. Nekem nem lett volna gyomrom hozzá.
Ne gyere a szokásos Gyíkes szöveggel, hogy egy ismerösöm.. hanem vállald amit te tettél, a kritikákkal együtt, és ne másra ő
próbáld nyomni a saját szemetedet:)
Én nem az alany vagyok csak szólok :)
Nekem is meg van a magam véleménye róla de tőlem kért tanácsot.
Én csak annyit mondtam neki hogy egy házasság ahol valaki félrelép azt már megette a fene. Erre nem mondott semmit.
Viszont a férje mit sem sejt, vagy csak naiv.
Szerintem jobb lenne ha kiderülne de nem tudom hogy hogyan meg igazából nem is akarok beleszólni mert mindkettőt ismerem.
Főleg hogy férfi vagyok...
Szóval aki nem tud érdemben hozzászólni legyen szíves menni csicsikálni,mert feleslegesen koptatja a billentyűzetet ;)
Miért avatnám be? Ő sem avat be mindenbe engem! Nem fogok szenvedni megalázkodni egy életen át , soha semmi jó izgalom, azért mert ő tutyi mutyi, a férfiak amúgy is ilyenek! Csak addig vagy érdekes és nő a számukra amíg be nem hódolst nekik , utánna már csak a vacsora az érdekes! A feleség meg keres mást ha van bátorsága...
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!