Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, lányok ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok ti mit tennétek a helyében?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki fél éve folyamatosan megcsalja a férjét egy pasival. Már vagy 100-szor lefeküdt vele. Most úgy érzi hogy "szakít" a szeretőjével és boldogan él tovább a férjével. 24 éves és 1 éve házasok.

Igazából még vacillál mert nagyon vonzódik a szeretőjéhez és nem tudja mit tegyen. Nagyon bántja a lelkiismerete, de nem tudja hogyan tovább.

2015. aug. 19. 22:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10: "Miért avatnám be?" Mert érinti a kettőtök kapcsolatát, amiről joga van dönteni, hogy benne akar-e maradni, ha van valaki más is. Avval, hogy nem avatod be, uralkodsz rajta, hogy nehogy elhagyhasson.

Amiről írsz, az válóok, nincs köztetek már semmi párkapcsolat.

2015. aug. 20. 09:03
 12/20 anonim ***** válasza:

"A feleség meg keres mást ha van bátorsága... "

Ha nincs bátorsága kiállni magáért, _akkor_ keres mást.

Ne etesd magad avval, hogy ez egy bátor tett. Ez egy gyáva, sunyi, megátalkodott tett.

2015. aug. 20. 09:07
 13/20 A kérdező kommentje:
12/12 igazad van,ezért is gondolom azt hogy a férjnek joga lenne tudnia hogy mi folyik a háta mögött. De én ismerem őket és nem akarok a k..csög lenni aki elmondja neki. A lányban meg nincs annyi gerinc hogy elé álljon és felvázolja hogy mi folyik a háta mögött már vagy fél éve.
2015. aug. 20. 09:30
 14/20 anonim ***** válasza:
13: Hát ... téged se a bátorságodért szoktak dicsérni.
2015. aug. 20. 09:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Én most hogy jövök ide? Mondtam hogy kívülálló vagyok.
2015. aug. 20. 09:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Avval=azzal?😂😂😂

Érdekes tájszólással írsz😂😂😀

2015. aug. 20. 23:34
 17/20 anonim ***** válasza:

15: "De én ismerem őket és nem akarok a k..csög lenni aki elmondja neki."

Ezt írtad. Ez ugyanolyan lapítás, mint amit a lánynak és a később jövő fiújának felrósz.

Cselekvő helyzetben vagy, de nem cselekszel, csak lapítasz.

2015. aug. 20. 23:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne avatkozz bele... Nem szabad! Majd kiderül, nincs titok ami ki nem derülne! Kibékülnének és te lennél a sz@r! Legyen meg a véleményed az egészről és ennyi...
2015. aug. 21. 06:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem lapítok,csak nem avatkozok bele más házasságába. Ahhoz semmi közöm nincs. Majd ő szépen megküzd a lelkiismeretével. Ha én lapítok mint egy ismerős akkor mit csinál pl a testvére aki szintén tud mindent?
2015. aug. 21. 08:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Nigga? Rólad van szó?
2015. szept. 11. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!