Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Párom külföldön dolgozik 3 eve havi ketszer jar haza 3-4 napokra.Sajnos juniusba korhazba voltam majdnem 1 honapot...Ö a kisfiunkal volt otthon...mikor haza mentem a gepelé ültem megszerettem volna nezni az emailjeimet...mikor beleptem volna egy ismeretlen nönek az email cime jelent meg jelszoval az oldalon beleptem persze es láttam a ez a nő ott el abban az orszagban ahol a parom dolgozik.....raadasul a parom ket munkatarsa is az ismeröse ennek a nönek....Páromat kerdöre vontam persze tagad....mennyirá az esélye h megcsal?2015. aug. 16. 10:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem lehet hinned kellene neki. Te jobban ismered ot mint mi, De felesegul vett teged van egy gyermeketekes nem mondja Le az alkalmat,hogy hazamenjen hozzatok. Biztos beszelgettek mikor tavol van, varj meg a gyanusitgatassal mert egyenlore csak annyit lattal,hogy a parodnak ban egy noi munkatarsa.
18/L
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos volt mar resze munkahelyi nöügyben....es ez a nő nem a parom munkatarsa hanem a parom munkatarsanak az ismeröse...Azt furcsaltam h a gepünk ugyvan beallitva h minden egyszeri belepeskor megjegyezze az email cimet es jelszot....Nos en ezzel az email cimmel es jelszoval nem leptem be akkor valoszinű h a parom lehetett...a kerdes miköze volt ennek a nőnek az email cimehez? Honnan tudja? Miert lepet be?
2015. aug. 16. 10:47
4/4 anonim válasza:
Tavkapcsolat igy vegzodik sokszor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!