Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hazudott a nőjéről, én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott a nőjéről, én vagyok a naiv?

Figyelt kérdés

Röviden: Mindent elmondtuk egymásnak pokoli őszintén, mint az óvodások, mindenbe beavattuk egymást. Elképesztő bizalmat szavaztam meg neki, mint soha senkinek. 7 hónap alatt a nagy beszélgetéseket csókok követték, majd lefeküdtünk. Kiderült, hogy 3 éve barátnője van és ezt egy fészbukos képről kellett megtudnom... Érdekes módon nem az fájt, hogy barátnője van, hanem az, hogy képes volt ilyen szinten átverni, mikor tudta, hogy az életem is a kezébe adtam volna... Így kijátszani, ilyen személytelen módon megtudni.

Mit tennétek a helyemben? Hogy tudassam vele minden ez jobban fájt, mint bármi? Valamint hogy ŐT MAGÁT sajnálom, mert nehezen sodor olyat megint az életébe, aki ilyen szinten megbízzon benne?

2015. aug. 5. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Mit tennétek a helyemben?"

Megkérdezném a lányt, hogy ismeri-e a fiút, és ő-e a barátnője. És megírnám neki ugyanazt, amit a nyitóban írtál.

2015. aug. 6. 02:59
 12/13 A kérdező kommentje:
8-es én értelek és egyet is értek... De azt gondolom, hogy ez volna egy kapcsolat igazi értelme, hogy nem lesed, keresed minden szavában a ,,vajon félre kefél-e" dolgokat PLÁNE nem azt, hogy esetlegesen te vagy-e a harmadik... Sajnos, mivel én ilyet soha nem csinálnék, NEM TUDNÉK kiindulni magamból, emiatt nem is gondoltam erre.... De vannak ilyen férgek, csak azt sajnálom, hogy nem ugyan ilyen szemét beállítottságú nőt sodor melléjük az élet.
2015. aug. 6. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Én tuti elmesélnék mindent a lánynak. nem is értem, te miért nem teszed? Kit és mitől akarsz megkímélni? Gondolod, jobb neki, ha átverik? És nem, az ilyen nem bukik úgyis egyszer le, ha mindenki csak hallgat a dolgairól!
2015. aug. 8. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!