Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott a nőjéről, én vagyok a naiv?
Röviden: Mindent elmondtuk egymásnak pokoli őszintén, mint az óvodások, mindenbe beavattuk egymást. Elképesztő bizalmat szavaztam meg neki, mint soha senkinek. 7 hónap alatt a nagy beszélgetéseket csókok követték, majd lefeküdtünk. Kiderült, hogy 3 éve barátnője van és ezt egy fészbukos képről kellett megtudnom... Érdekes módon nem az fájt, hogy barátnője van, hanem az, hogy képes volt ilyen szinten átverni, mikor tudta, hogy az életem is a kezébe adtam volna... Így kijátszani, ilyen személytelen módon megtudni.
Mit tennétek a helyemben? Hogy tudassam vele minden ez jobban fájt, mint bármi? Valamint hogy ŐT MAGÁT sajnálom, mert nehezen sodor olyat megint az életébe, aki ilyen szinten megbízzon benne?
"Az ilyen egyszer úgyis lebukik.."
Miért bukna le? Senki nem meri bemocskolni a kezét azzal, hogy ő vigye a rossz hírt a megcsalt félnek. A legtöbben annyira félnek vállalni a részüket, hogy inkább mossák kezüket a "majd valahogy úgyis lebukik" szövegekkel. Aki rosszban jár, épp azért teheti ezt meg, mert minden ember így gondolkodik körülötte. Pontosan tudják, és ezzel élnek vissza. Hány ember csalja a partnerét szerinted? A párkapcsolatban élők fele biztos. És sosem buknak le! A szeretők, barátok, mindenki, aki tud az esetről, hallgat, mert "tönkretenné a kapcsolatot". Nem inkább az teszi tönkre, aki szándékosan olyat teszi, ami miatt a másik fél elhagyná? Nem lenne joga a megcsalt félnek eldönteni, akar-e ilyen feltételek mellett is a párjával maradni? Biztos, hogy őt kíméli az a sok ember azzal, hogy "fájna neki az igazság", vagy inkább a saját hallgatólagos beleegyezését igyekszik ezzel megmagyarázni a lelkiismeretének? Vajon akit megcsalnak, azt szeretné jobban, hogy sajnálják, és eltitkolják előle az igazságot, vagy azt, hogy önmaga dönthessen az életéről? Mellesleg téged valóban a bosszú hajtana, ha elmondanád a csajnak? Nem tudom, de engem inkább a felháborodás, amiért visszaél valaki másnak is a bizalmával, aki valószínűleg pont úgy nem szolgált rá, mint én. (Ha rászolgált, akkor bizonyára kezet fognak egymással, és zavartalanul megy tovább a kapcsolat..) Ne a barátnő bűnhődjön azzal, hogy hazugságban él, hanem a férfi fejére szálljon a saját tettei következménye. Szerinted tényleg te vagy a szemét, amiért a másik átvágott nőnek elmondod, hogy őt is elárulták..? Nagyon furcsa a felfogásod.. Te jobban éreznéd magad, ha nem derül ki, hogy barátnője van a pasinak, és az egész életedet leélhetted volna azzal az emberrel, aki valójában a saját önös érdekei miatt csak azt hazudja neked, amit hallani akarsz..?
"Az pedig, hogy 7 hónapon keresztül át tudott verni csak a te hibád."
Ja? Én azt hittem, azé, aki átverte.
"vagy inkább a saját hallgatólagos beleegyezését igyekszik ezzel megmagyarázni a lelkiismeretének?"
Milyen beleegyezést? Nem volt itt semmiféle beleegyezés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!