Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször hazudott már más csajokkal kapcsolatban, egyszer pedig a szemem előtt kezdett ki egy csajjal, most pedig megy a Balatonhoz bulizni hétvégére a haverjaival. Esélyes hogy megfog csalni?
Lassan 3 hónapja vagyunk együtt. Nem túl rózsás a kapcsolatunk mert a páromnak olykor elég depressziós hajlami vannak, melyből kifolyólag nem bízik meg bennem túlságosan (pedig nem adtam rá okot), illetve valamiért azt hiszi én is csak átverem majd őt mint az eddigi barátnői. én pedig szerdán fogok államvizsgázni. Ő hétvégén elment a haverokkal bulizni a Balatonhoz, én maradtam mert tesóm ballagása lesz és tanulnom is kell. Szerintetek van esély arra, hogy megfog csalni? Volt már olyan, hogy lementünk egy helyre bulizni és a szemem előtt kezdett flörtölni majd szemezni a pultos csajjal aki erre vevő is volt, majd azt hazudta nem is ismeri de mégis megtaláltam a facebookon az ismerősei között. Az exét láttuk a múltkor ami miatt neki egész nap szar kedve volt hogy a csaj tovább lépett és mással van. Meg is mondta, hogy ez bántsa. Én nem igazán tudom kezelni ezeket a dolgokat, de most pl. az a pultos csaj is ott lesz, akivel kikezdett a múltkor.
Szerintetek feleslegesen aggódom?
Bíznék benne, de sajnos bukott már le hazugsággal, sőt egyszer egy erotikus beszélgetéssel is amit messengeen folytatott.
Nem tudom volt-e már valaki hasonló helyzetben. Előre is köszi a válaszokat
Miért vagy vele, ha lépten-nyomon megaláz?
Hová tűnt belőled az önérzet?
Hagyjuk a "szeretem" rizsát, mert jelenleg hagyod magad becsapni, és gyenge vagy ahhoz, hogy elvárásokat merj támasztani a másikkal szemben, és ez nem szerelem, hanem önbecsülési válság.
Miért keresel kifogásokat?
Még vársz pár hetet, amíg párszor megcsal ezzel-azzal, mert úgy könnyebb államvizsgázni?
Tudod, gyáva vagy, és ennek meg lesz a böjtje, de ennek nem ő az oka, hanem te.
Azzal lehet ezt megtenni, aki hagyja. Ha megcsalt, magadnak köszönd, mert megengedted neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!