Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalta a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalta a párját, milyen "érzés" utána? Hogy tud a szemébe nézni?!

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Sajnos a szexuális életünk nem a legjobb. többször felhoztam ezt neki, többször beszéltünk is róla, ezek után kicsit változott, javult, de nemsoká újra ritkultak ezesmények, noha így is csak hétvégente találkozunk. Így sajnálatos módon megfordult a fejemben, hogy egy alkalom erejéig máshol keresnék boldogságot.

De szeretem! szerintem képtelen lennék megtenni...vagy ha mégis, utána nem tudnék a szemébe nézni ugyanúgy...:(

Aki megcsalta a párját, teljesen mindegy hogy hogy történt, utána nem volt neki lelkiismeret furdalása vagy iylesmi? na meg nem mellesleg bevallta neki? vagy azóta is titkolja?!

24/F

22/L

2015. júl. 26. 19:44
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Akit szeretsz*
2015. júl. 27. 16:27
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Egy átlag nő a vanília szexet szereti, de egy férfi sem mondható szerintem átlagosnak! Minden férfi vágyik a kemény ágygyürésre, ha nem találod meg otthon megkapod máshol!
2015. júl. 28. 08:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Szakítani fogsz!
2015. júl. 28. 08:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Eltérő szexuális igények, oké, hogy szereted, de frusztrált leszel, ideges, veszekedésbe torkollik az ügy és megmérgezi a kapcsolatotokat. Nekem is volt, hogy nőként ennyit kaptam, na hát tovább is álltam. Nekem szex kell, nem valami könyör csont, hogy a következő 5 hétre befogjam a szám végre. Igenis van olyan csaj, sőt a hiedelmekkel ellentétben lassan fordul a dolog és a csajok vannak nagyobb arányban, akik jobban igénylik a szexet, mint a pasik. Találsz hozzád illőt. :)
2015. júl. 28. 17:04
 25/27 A kérdező kommentje:

értem.

lehet igazad van utsó, de még nem akarom feladni ezt a kapcsolatot...adok időt, hátha...

2015. júl. 28. 17:21
 26/27 anonim ***** válasza:
75%

En egyszer csaltam meg a páromat ugyanezért amiért te három év után. Próbáltam a párommal beszélni hogy egyszerűen próbáljon vagy próbáljunk meg változtatni mert egyszerűen nem jo nekem, nem volt orális szex részéről egyáltalán soha nem volt orgazmusom megalázva éreztem magam o elment de en egyáltalán nem élveztem. Es egy hónapba egyszer ha szexeltunk

Aztán jott egy hatalmas fordulópont es most olyan a szex hogy van hogy egy aktus alatt többször is elmegyek.

Nem mondtam el neki hogy megcsaltam es nem bantam meg mert en úgy gondolom hogy mindent megprobaltam.Szakitani nem akartam vele mert szexen kívül minden más tökéletes volt a kapcsolatunkba.

2015. aug. 1. 04:05
 27/27 anonim válasza:
45%
sziaaaaa :) hát ezzel nem kell bajlódni, kérdezd csak kedves exem :D megcsal szemembe hazudik utána még madjnem rajtam kérte számon xD szal tanulj csak a mesterúrtól, akit mellesleg lehet le kéne innen vhogy tiltani mert a fiúkat meg a lányokat is napi 24ben zaklatja (mellettem is azt csinálta, mint kiderült..:D) keresd meg fészen: benjamin borbély :D (jamellesleg ha megcsalod megkereslek és agyonütlek egy légycsapóval :D)
2015. aug. 6. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!