Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalta a párját, milyen "érzés" utána? Hogy tud a szemébe nézni?!
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Sajnos a szexuális életünk nem a legjobb. többször felhoztam ezt neki, többször beszéltünk is róla, ezek után kicsit változott, javult, de nemsoká újra ritkultak ezesmények, noha így is csak hétvégente találkozunk. Így sajnálatos módon megfordult a fejemben, hogy egy alkalom erejéig máshol keresnék boldogságot.
De szeretem! szerintem képtelen lennék megtenni...vagy ha mégis, utána nem tudnék a szemébe nézni ugyanúgy...:(
Aki megcsalta a párját, teljesen mindegy hogy hogy történt, utána nem volt neki lelkiismeret furdalása vagy iylesmi? na meg nem mellesleg bevallta neki? vagy azóta is titkolja?!
24/F
22/L
értem.
lehet igazad van utsó, de még nem akarom feladni ezt a kapcsolatot...adok időt, hátha...
En egyszer csaltam meg a páromat ugyanezért amiért te három év után. Próbáltam a párommal beszélni hogy egyszerűen próbáljon vagy próbáljunk meg változtatni mert egyszerűen nem jo nekem, nem volt orális szex részéről egyáltalán soha nem volt orgazmusom megalázva éreztem magam o elment de en egyáltalán nem élveztem. Es egy hónapba egyszer ha szexeltunk
Aztán jott egy hatalmas fordulópont es most olyan a szex hogy van hogy egy aktus alatt többször is elmegyek.
Nem mondtam el neki hogy megcsaltam es nem bantam meg mert en úgy gondolom hogy mindent megprobaltam.Szakitani nem akartam vele mert szexen kívül minden más tökéletes volt a kapcsolatunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!