Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalta a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalta a párját, milyen "érzés" utána? Hogy tud a szemébe nézni?!

Figyelt kérdés

1 éve vagyok együtt a barátnőmmel. Sajnos a szexuális életünk nem a legjobb. többször felhoztam ezt neki, többször beszéltünk is róla, ezek után kicsit változott, javult, de nemsoká újra ritkultak ezesmények, noha így is csak hétvégente találkozunk. Így sajnálatos módon megfordult a fejemben, hogy egy alkalom erejéig máshol keresnék boldogságot.

De szeretem! szerintem képtelen lennék megtenni...vagy ha mégis, utána nem tudnék a szemébe nézni ugyanúgy...:(

Aki megcsalta a párját, teljesen mindegy hogy hogy történt, utána nem volt neki lelkiismeret furdalása vagy iylesmi? na meg nem mellesleg bevallta neki? vagy azóta is titkolja?!

24/F

22/L

2015. júl. 26. 19:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Na nincs rendben valami a kapcsolatotokban, és az sem segít ha megbeszélitek akkor az a legegyszerűbb ha tisztességesen szakítasz vele.

Én pl. csak egy csókkal csaltam meg a barátomat, mert egy érzelmes pasira vágytam, ő meg kicsit sem volt az, rettentő lelkiismeret furdalásom volt, elmondtam neki kb. azonnal. Megbeszéltük hogy nem illünk össze és békében elváltunk. Neked is ezt kéne.

2015. júl. 26. 20:09
 12/27 anonim ***** válasza:
91%

Akkor próbáld meg megjavítani. De ha nem lehet, akkor el kell engedni. Lesz más, aki szeretni fog é akit te is szeretsz, és még a szex is jó lesz vele. Nem szabad 22 évesen így leragadni. Minden kapcsolatban kellenek kompromisszumok, de ez azért nem normális mértékű kompromisszum.

Megkérdezhetem, mi a baj a szexuális életetekkel? Csak annyi, hogy ritka? Szerinted mi az oka annak, hogy kevésszer van szex?

2015. júl. 26. 20:10
 13/27 A kérdező kommentje:

persze.

az elején sokszor fájt neki, csípett stb stb, kidörzsölődött neki odalenn. nem tudott kellően feloldódni előttem. most mar ezzel nincs baj, de sztem ott van benne még mindig, hogy fájhat a dolog vagy ilyesmi.

sok a közös bennünk. nagyon sok. meg is lepődöm néha hogy jézusom ez szinte már bizarr, hogy mennyi mindenben hasonló a családunk, meg mennyi mindenben egyetértünk stb.

2015. júl. 26. 20:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
De ezen lehet javítani... A jó szexhez idő kell. Össze kell csiszolódni. Próbáld meg mondjuk, hogy nem a behatolásra helyezed a hangsúlyt, hanem csak őt kényezteted úgy, ahogy neki jó.
2015. júl. 26. 20:30
 15/27 anonim válasza:
28%
1.Miért csalnád már meg?2. Ebből látszik hogy nem vagy becsületes, és ha már nem szereted közöld vele finoman.. vagy bocsánat szereted...de akkor miért akarod megcsalni?...Nem értem az ilyen hülye embereket...istenem :"DDD
2015. júl. 26. 20:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellemetlen, fájdalmas neki a szex, nem csoda, ha nem ragaszkodik hozzá, hiszen semmi öröme benne. Dörzsölgesd magad smirglivel, akarod minden héten ötször? Na ugye. Törődsz vele amúgy, szeretve érzi magát, társának érez téged? Ha csak a szekatúra megy, hogy miért nincs szex, abból nem lesz semmi. Törődj vele, kényeztesd anélkül is, hogy le kellene feküdnie veled, a szexhez pedig vegyél síkosítót. Ha szeretitek egymást, és minden más klappol, megéri helyretenni ezt a dolgot.
2015. júl. 26. 21:23
 17/27 A kérdező kommentje:

mint írtam ez az elején volt! nem most! megoldódott ez! nem kell síkosító sem. nedvesedig rendesen, elengedi magát már közben, ráhangolódik...csak gondolom nehany rosz elmeny..:(

heti 5x?

hatheti max 2 van.

2015. júl. 26. 21:24
 18/27 anonim ***** válasza:
86%

"soha soha soha ne dobj el egy olyan embert aki szeret téged, és te is szereted őt!"

Van itt egy kis bibi, kérdező. A szerelem érdekes játék. Előrefelé éljük meg, de visszafelé tudjuk csak megítélni. Amíg benne vagy, azt hiszed, valóban szerelmes vagy, aztán amikor elmúlt rádöbbensz, hogy ez baromi messze volt a valódi szerelemtől. Ez a te mostani liaisonod minden, csak nem szerelem. Lépj le mielőbb, és keresd meg azt a lányt, aki MINDEN tekintetben megfelelő partner lesz.

2015. júl. 26. 22:34
 19/27 A kérdező kommentje:

nem értek veled egyet utsó.

tudom miylena szerelem, ha ez nem lenne az, és nem éreznék semmit, akkor rég szakítottam volna....

2015. júl. 26. 22:42
 20/27 anonim válasza:
Beszéljétek meg. Lehet hogy ő nem kivanja ugy a szexet, mint te. Elegitsen ki mashogy :) ne hagyj el egy olyan embert, olyan valakiert aki irant csak vonzodsz.
2015. júl. 27. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!