Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted a nők vagy a férfiak hűségesebbek egy kapcsolatban és miért?
"az ember eleve nem monogám"
Ezzel egyetértek, de aki nem monogám, az ne kamuzzon az oltár előtt, és ne házasodjon.
Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki dugjon, amennyit bír!
Szerintem is ez emberfüggő!
Én például SOHA nem csalnám meg a barátnőm, vagy feleségem! Szerintem ha már komolyan elkezdek gondolkodni azon, hogy megcsaljam, akkor az már régen rossz, és nagyon nagy probléma van a kapcsolatunkkal!
22/F
"Attól is függ, hogy pl. a prostihoz járás megcsalásnak számít-e."
Ha a feleséged fizetne egy másik férfinak a szexért, akkor az a te szemedben megcsalásnak számítana, vagy nem? :-)
Ha lenne feleségem, valószínűleg megcsalásnak tartanám (szerencsére nincs). Habár mondjuk az is kérdés, hogy miben különbözik ez attól, ha az ember eljár mondjuk hátmasszázsra? Az egyiknél itt "masszíroznak", a másiknál ott...
Amúgy meg ez az egész csak "technikai" kérdés. A nők legtöbbje bármikor talál akár alkalmi szexpartnert (postás, kolléga, ismerős, ex, netes társkereső stb.), a férfiknak pedig ha ad hoc partner kell, néhány kivételtől eltekintve a prosti az egyetlen biztos lehetőség. Szerintem csak ennyiben különbözik a két nem egymástől...
# 15
Nekem meg férjem nincsen és nem is lesz, de párkapcsolatban sem akarnék élni, ha nekem kb. mindegy lenne, hogy hátmasszázsra megyek el egy férfi masszőrhöz, vagy más célból.
14: "Ha a feleséged fizetne egy másik férfinak a szexért, akkor az a te szemedben megcsalásnak számítana, vagy nem? :-)"
Nem tudom, hogy véletlen-e, de vedd észre, hogy összekevertél két dolgot. Egy másik férfinak fizetni szexért, és hivatásos férfiprostihoz menni, az nekem nagyon nem ugyanaz. Utóbbinál, ha normális emberekről beszélünk, egyértelmű hogy semmiféle párkapcsolatszerű érzelmi viszony nincs köztük.
Ha két év után csinálta volna ezt akkor megcsalásnak tekinteném. Húsz év házasság után viszont nem. A fentiek miatt. Inkább egy hobbinak tekinteném. Azt nem tudom eldönteni, hogy mennyire idegesítő hobbinak, de biztos nem megcsalásnak. A nők többsége ezt egyszerűen nem fogja elhinni, pedig például voltam megcsalva, ismerem a reakcióim.
18: Drágám! Ha egy akármilyen férfival van teljesen tisztán szexkapcsolatod, az különösebben nem zavarna, HA én is teljesen biztosan tudom, hogy csak szex mindkettőtöknek, és azon az egy órán kívül még gondolatban sincs semmi közötök egymáshoz. Ne felejtsük el, hogy kettőnknek nagyon jó kapcsolata van minden szempontból, tehát nem fogok azon gondolkodni, hogy vajon mit hiányolsz belőlem.
De teljesen biztosnak lennem nagyon nehéz, ha nem lehetetlen. Egy esetet kivéve: ha egy férfiprostival voltál, akinek rajtad kívül van még abban a hónapban másik 30 vagy több ügyfele. Mivel vagy olyan intelligens, tudom, hogy ez esetben a legrosszabb pillanatodban sem képzelsz többet a dologba, mint ami: egy izgalmas játék.
A kérdező által elvárt általánosításban sajnos nem tudok a kérdésre válaszolni. Remélem nem veszed nagy sértésnek és csak a saját tapasztalatomat írom le.
3-ból 3 esetben a félreke***féltek a hölgynek nemigazán nevezhető női partnereim az összeköltőzés után. Legutóbbi dísztyúk a szomszéd tinik f***szát szopikázta duóban, szerinte nem megcsalás volt csak a jószándék vezérelte, ráadásul be sem tették neki.
Továbbá 4 másik egyedről derült ki, hogy az ismerkedési fázisunkban 2-3 vasat is tartottak a tűzbe.
2 esetben derült ki, hogy családjuk van és a válás még csak meg sem fordult a fejükben.
Tehát a személyes tapasztalatom szerint a férfiak hűségesebbek egy kapcsolatban.
Miért? Nos ez egy jó kérdés. A férfiakkal szembeni társadalmi normákra, elvárásokra teszem le a voksomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!