Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalom a párom, és még büntudatom sincs, mit tehetnék?
21:20-as
Ezen az oldalon sokkal elnézőbbek a hűtlen nőkkel, mint a hűtlen férfiakkal! Úgyhogy pont hogy t sz@rtok az egyenjogúságba!
NŐK! FOGJÁTOK FEL MÁR VÉGRE, HOGY AZ SEMMIVEL SEM KISEBB BŰN HA TI LÉPTEK FÉLRE MINTHA FÉRFI TESZI!
Jo rbanc vagyok oke, tultargyaltuk ezt mar hallotam, valaki valami mas?? Nemigaz, hogy senki nem volt még ilyen helyzetbe..
Milyen álszent?:D alapbol nem irom ki ha az lennék.. Istenem, mindenki jatsza a husegeset, megnézném mennyi párkapcsolatotok volt, mert ha lett volna igazi akkor tudnátok, hogy egy párkapcsolat nem olyan egyszerü, szakithatok én de azzal nem oldodik meg semmi.. A pasim nagyon tapados, es nemszallna le rolam...
24-es vagyok :D
az álszent téma a kommentelők javának szólt te lány :D :D :D
Tudod van, aki nem játssza a hűségest, mert az is. ;)
Biztos nehéz elhinni, de van még ilyen ember hálistennek.
Volt már párkapcsolatom, és nem, nem olyan ami 1-2 hétig vagy 1-2 hónapig tartott, de szerintem az, hogy kinek hány meg milyen párkapcsolata volt, nem függ össze azzal, hogy hűséges-e vagy sem. :) Csak ugye egyszerűbb erre fogni, valami indok mindenkinek kell.
Az ember vagy hűséges és nem játsszik a másik érzéseivel, vagy egy érzéketlen barom, aki tesz a másikra, hogy neki ez hogy eshet.
Érdekes módon nekem is volt olyan barátom, aki nagyon is tapadós volt, sőt már-már zaklatott is, mégis szakítottam vele, nem pedig megcsaltam.
Senki nem mondta, hogy egy párkapcsolat egyszerű, de épp ezért mondtuk itt többen is, hogyha valami nem működik, le kell ülni és megbeszélni, hogy szakítani kellene, mert már nincsenek rendben a dolgok.
De ez, amit te csinálsz, a lehető legundorítóbb dolog, amit csak tehetsz, nyilván hisz egyszerűbb félrekefélni, mint leülni és normálisan megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!