Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt. Elmondjam a páromnak?
Nincs most minden rendben a kapcsolatunkban, éppen újabb esélyt adunk egymásnak. Én akartam véget vetni a kapcsolatnak, mert nem éreztem már úgy, hogy vele akarom leélni az életem, és fairnek sem, hogy ezek után vele maradjak. De párom nem akarta, így megbeszéltük h megpróbáljuk helyrehozni, ami eddig működik is. Többet járunk el otthonról, több időt töltünk együtt, újra próbáljuk kezdeni.
Viszont a munkahelyen az egyik kollégám megcsókolt. Egyszerűen hirtelen odahajolt, megcsókolt, hirtelen nem tudtam hogy mit csináljak, tétováztam, végül visszacsókoltam. Egyetlen csók volt, semmi más. Utánna azt mondta, hogy ezt muszáj volt, mert mivel elutasítottam előtte, ő akart egy csókot. Szimpatikus volt nekem, vonzódtam hozzá, de nem akartam belekeveredni, nem akartam megcsalni a páromat. Döntenem kellett, és rosszul döntöttem, szörnyen érzem magam amiért viszonoztam a csókot és nem ellöktem. Viszont az, hogy bevallom csak a bűntudatomon enyhítene, de páromat összetörné. Mit tegyek?
Noi333 - persze, hülyítse még a csóri gyereket tovább.
Kérdező, szakíts, semmi értelme a jelen helyzetben egymást szopatni.
Feri a böszme, szerintem csak nincs párod és irigyled más kapcsolatát.
Kérdező, szerintem meg nem itt kéne feltenni kérdéseket, ahol sok rosszindulatú ember van.
Főleg nem ilyen jellegűt.
Ezt nektek és elsősorban magadnak kell eldöntened, hogy mi legyen.
Ülj le egy csendes szobában, maradj a gondolataiddal, és mérlegelj.
hibáztál, de számomra sokkal érdekesebb, h miért tetted. Oké, most éppen esélyadás van, próbáljátok helyrehozni a dolgokat, de Te egy minimál teketória után VISSZACSÓKOLTÁL egy másik ffit. MIÉRT?
Mert már valószínűleg nem ffi számodra a jelenlegi pasid. Ezen viszont nem tudom mit lehet helyrehozni.
Sztem ezeket a kérdéseket érdemes lenne feltenned magadnak.
Hogy miért is tudott megtörténni mindez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!