Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyjából fél éve megismerkedtem egy nős férfivel. Szeretnénk közösen folytatni az életünket, de én félek, hogy esetleg mégsem lesz közös jövőnk és feleslegesen okozunk törést a gyermeki életében. Mi lenne a jó döntés?
Elég furcsa kapcsolat a miénk, mert egyikünk sincs odáig a testi kapcsolatért. Remekül megértjük egymást, imádja a gyerekeimet és én is az övéit, ők eddig csak mint barátot ismertek.
Mostanra eljutottunk arra a szintre, hogy közösen szeretnénk folytatni, de én félek, hogy esetleg mégsem jön össze és akkor feleslegesen tettük ki a gyerekeit a válásos huzavonának. Anno az én gyermekimet eléggé megviselte a válás, pedig igyekeztünk őket mindentől megóvni. A páromnak pedig a felesége garantálta, hogy ha válni mer akkor pokollá teszi a gyerekek életét.
Tudom, hogy az életben semmire sincs biztosíték, de egyszerűen nem tudok szabadulni a gondolattól.
Jobban örülnék, ha még lenne időnk megismerni egymást, de ugyanakkor a szeretői státusz is zavar.
Nem tudom, mit kellene tennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!