Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntés volt?
Ennyiből azért ezt nehéz megállapítani. Attól még, hogy esetlegesen teljesen már szinten és teljesen mást tanultatok, honnan tudod, hogy nem lesz közös témátok? Mégiscsak együtt voltatok 7 éven keresztül valami miatt.
A szerelem meg elmúlik, de csak a lányregényekben van 40-50 évig a rózsaszín köd. Amikor az felszáll, úgy érzed mintha elmúlt volna, pedig ez nem feltétlen van így, és ez nem feltétlenül rossz dolog...
Ezt mi nem tudjuk. De hogyha én szeretem a párom, és úgy érzem, hogy ő az igazi, nem lennék képes elengedni. De ha ti könnyen el tudtátok engedni egymást, (7 év után), akkor nektek jó döntés volt.
Korábban nem beszéltetek a terveitekről? Mert szerintem mindig van egy közös út, főleg akkor, ha előre tudjátok mindkettőtök szándékát, terveit. Kellenek kompromisszumok, de meg lehet oldani, ha igazán akarod.
De ti nem így döntöttetek, tehát nektek jó döntés volt.
Persze az is lehet, hogy amikor majd kimész külföldre, kicsit ott leszel, kutyául fogod bánni, hogy feláldoztad ezért a kapcsolatod.
Ja, és amúgy hosszú távon nem a szerelem tartja össze a kapcsolatokat.
Igen, jó döntés volt! Te írtad meg a lényeget is: Nagyon más írányba indultunk.
Nem valószínű, hogy ha más irányba indultok, akkor az utatok találkozik.
Nagyon mások a céljaitok, elmentél mellette és ez nem a te hibád, ő nem tudott lépést tartani veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!