Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jó döntés volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés volt?

Figyelt kérdés
Szakítottunk! Lassan befejezzük tanulmányainkat, én diplomát szerzek , ő szakmát tanult. Nagyon más írányba indultunk. A szerelem elmúlik és ha nem lesz közös témánk akkor ez teszi majd tönkre a kapcsolatunkat. Így még fiatalon 26, 25 könnyű. Szeretnék külföldre menni, ő viszont még angolul sem tanult meg. Első szerelem volt és 7 évig tartott, most nehéz, de később majd rájövök hogy most döntöttünk.
2015. jún. 7. 01:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
61%

Ennyiből azért ezt nehéz megállapítani. Attól még, hogy esetlegesen teljesen már szinten és teljesen mást tanultatok, honnan tudod, hogy nem lesz közös témátok? Mégiscsak együtt voltatok 7 éven keresztül valami miatt.

A szerelem meg elmúlik, de csak a lányregényekben van 40-50 évig a rózsaszín köd. Amikor az felszáll, úgy érzed mintha elmúlt volna, pedig ez nem feltétlen van így, és ez nem feltétlenül rossz dolog...

2015. jún. 7. 02:15
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ha a döntés oka csak a diplomás vagyok, ő szakmunkas és még angolul se tud, akkor nagy marhaság volt. Ez esetben ritka felszínes egy ember lehetsz.
2015. jún. 7. 05:55
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha EGYÜTT döntöttetek, és nem csak az egyikőtök a másik ember akarata ellenében, és mindketten helyesnek érzitek a döntést, akkor jó döntés volt. Minden más esetben rossz döntés!
2015. jún. 7. 06:47
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
Jól döntöttél! Esélyt adtál a párodnak, hogy találjon egy rendes nőt, aki Őt becsüli majd és nem egy darab papírt és nem teszi tönkre az életét egy számító nő mellett.
2015. jún. 7. 07:05
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
Ha úgy érzed igen, akkor igen.
2015. jún. 7. 07:44
 6/20 anonim ***** válasza:
81%

Ezt mi nem tudjuk. De hogyha én szeretem a párom, és úgy érzem, hogy ő az igazi, nem lennék képes elengedni. De ha ti könnyen el tudtátok engedni egymást, (7 év után), akkor nektek jó döntés volt.

Korábban nem beszéltetek a terveitekről? Mert szerintem mindig van egy közös út, főleg akkor, ha előre tudjátok mindkettőtök szándékát, terveit. Kellenek kompromisszumok, de meg lehet oldani, ha igazán akarod.

De ti nem így döntöttetek, tehát nektek jó döntés volt.

Persze az is lehet, hogy amikor majd kimész külföldre, kicsit ott leszel, kutyául fogod bánni, hogy feláldoztad ezért a kapcsolatod.

Ja, és amúgy hosszú távon nem a szerelem tartja össze a kapcsolatokat.

2015. jún. 7. 07:45
 7/20 anonim ***** válasza:
24%

Igen, jó döntés volt! Te írtad meg a lényeget is: Nagyon más írányba indultunk.

Nem valószínű, hogy ha más irányba indultok, akkor az utatok találkozik.

Nagyon mások a céljaitok, elmentél mellette és ez nem a te hibád, ő nem tudott lépést tartani veled!

2015. jún. 7. 07:47
 8/20 A kérdező kommentje:
Sokat beszélgettünk, míg meghoztuk ezt a döntést. És tudta, hogy nem szeretnék itt maradni, de nem tett semmit, hogy velem tudjon jönni. Anyukája is nagyon ellenezte, egy szem kislányát nem szívesen engedné. Neki elég ha az átlag fizetést haza viheti, ha bármire szüksége van a szülei segítenek neki. Én viszont karriert szeretnék és annyi fizetést, hogy abból a feleségem és gyerekeim el tudjam majd tartani.
2015. jún. 7. 08:51
 9/20 anonim ***** válasza:
34%
Igen,jó döntés volt,bár az okok,amiket felsoroltál csak kifogások.Szerintem köze sincs a valódi problémáitokhoz.Miért érzem úgy,hogy te vagy a lány,a pénzes szüleid hozzásegítettek a diplomához,a külföldi utazáshoz,és nem szeretnél 'csak egy munkás" mellett kikötni?Ha így van,szánalmas vagy,ha nem így van,akkor csak ti tudjátok,jó döntés volt-.
2015. jún. 7. 08:57
 10/20 anonim ***** válasza:
47%
9-es vagyok,közben írtál,így ne vedd figyelembe az irományom elejét.De biztos,hogy jó döntés volt.Ez a szerelem sajnos nem volt elég erős ahhoz,hogy mindent kibírjon.Nálatok is bejött a kritikus 7.év,de van élet utána.Nálunk is a 7.évben romlottak el a dolgok,csak mi szenvedtünk még egy évet.Nem kellett volna.Ma férjnél vagyok,és van két szépséges gyerekem.:)
2015. jún. 7. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!