Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nekem szabad volna, neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem szabad volna, neki pedig nem!?

Figyelt kérdés
Férfi társaim, szerintetek normális, ha én megengedem magamnak, hogy félremenjek (nem csak szexre gondolok, bármi, csók, érintés, gondolatok elkószálása más lányok irányába) de még a gondolata is kiver attól, ha a barátnőmre csak rá néz más férfi és rosszul vagyok ha ő csak rápillant egy szembejövő pasira?
2015. jún. 9. 16:09
1 2
 11/13 BlackSword ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy, de itt az ideje, hogy rájöjj, hogy mindennek ára van... de hidd el, ha Te így állsz hozzá, akkor az a szegény lány jobbat érdemel, mint Te...
2015. jún. 9. 16:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek mint te. Neked mindent lehet , de neki semmit, a legjobb lenne neked ha rá sem néznének, igaz?
2015. jún. 9. 19:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Te nem szereted azt az lányvagy túdja a bánat fiút...ha szeretenéd és rendben lenne a kacsolatotok nem vágynál másra,nem éreznéd magad beáldozva ebben a kacsolatban.
2015. jún. 9. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!