Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek beleszeretni, pedig nagyon nem szabad. Mit tegyek? Elmondjam Neki?
Mindenki úgy hiszi, hogy együtt vagyunk, mások előtt úgy is viselkedünk. De ez nem igazi kapcsolat, Ő csak segít Nekem, szóval igazából nem vagyunk együtt, mondhatni egy kitalált kapcsolat.
Már régóta ismerem (születésem óta szinte) és sosem vonzódtam Hozzá, nem éreztem azt, hogy mindent megadnék azért, hogy csak a kezemet megfogja. Együtt nőttünk fel, hozzászoktam, hogy helyes, szeretik a lányok.
Tegnap volt a szülinapom és szervezett egy hatalmas bulit és csókolóztunk, most először. Utána nálam aludt, mert kicsit sokat ivott és nem akartam, hogy úgy menjen haza és mielőtt elaludtunk, elkezdte mondani, hogy mennyire szeret, de mikor most rákérdeztem, azt mondta, hogy olyan éjféltől homályos Neki minden, arra teljesen nem emlékszik, hogy mikor jöttünk haza, meg utána mi volt.
Nem szabadna szeretnem, mert egy szélhámos, mindenkit kihasználó srác és tudom, hogy a végén úgyis megbánt valamivel.
17L
Miért is írod ezt?
Talán tisztában vagy a háttérsztorival?
Nem? Akkor meg?
Mi ez az "álkapcsolat" nálatok? :-)
Ha a srác mindenkit kihasznál, akkor tényleg nem árt óvatosnak lenned. A lehetőségek:
1. Összejössz vele, egyúttal bevállalod, hogy esetleg csalódást okoz/megcsal/megbánt valamivel
2. Nem jössz össze vele, ez esetben viszont barátkoznod sem érdemes vele, mert úgyis csak az járna az eszedben, hogy te ennél többet akarsz. Emellett rosszul esne, hogy mindig más lányokkal látod.
Figyu, részegen nem mond mást az ember, csak többet.
Nem tudom az a "szélhámosság" mit takar, de lehet, hogy ketten epekedtek egymásért.... csak úgy érzitek nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!