Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
A barátommal 1éve járunk,de nem rég volt egy kis szünet közöttünk,és én akkor találkoztam egy másik sráccal,de végül azzal a sráccal,nem lett semmi,nem jöttünk össze,de azóta is írkál, nekem viszont kellemetlen, mivel azóta kibékültem azzal akivel 1évet jártam.de ez a srác nem tudja hogy én időközbe már kibékültem az exemmel,félek hogy hülyén jövök ki előtte hogy ha megtudja hogy az exemmel vagyok aki újból a párom.2015. jan. 27. 12:42
1/5 Jázi :) válasza:
Mond el annak akivel irkálsz,hogy van barátod. Ennyire egyszerű.
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy írkál hisz nem is tudja a helyzetet.
Miért titkolod, mond meg neki hogy mást szeretsz, mert ugye mást szeretsz, és nem hülyíted mindkettőt?
4/5 anonim válasza:
#1.-vel értek egyet. Miért kéne tudnia, hogy az új egyben a régi párod? Az igazmondás nem feltétlen azt jelenti, hogy mindent ki kell teregetni. Add meg neki azt az infót ami fontos (van valakid) és hallgasd el azt ami számára lényegtelen. Ha rákérdez ne hazudj, de egyébként nincs sok köze hozzá.
5/5 Barras válasza:
Írd meg neki mi a helyzet. Ezen semmi szégyellnivaló nincs, hiszen nem jártatok, mondd meg neki kedvesen, hogy ne haragudjon, de összejöttél egy régi pasiddal. Lehet, hogy kicsit kínosnak érzed, de így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!