Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nekem szabad volna, neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem szabad volna, neki pedig nem!?

Figyelt kérdés
Férfi társaim, szerintetek normális, ha én megengedem magamnak, hogy félremenjek (nem csak szexre gondolok, bármi, csók, érintés, gondolatok elkószálása más lányok irányába) de még a gondolata is kiver attól, ha a barátnőmre csak rá néz más férfi és rosszul vagyok ha ő csak rápillant egy szembejövő pasira?
2015. jún. 9. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyok férfi de akkor se normális.
2015. jún. 9. 16:10
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
"megengedem magamnak, hogy félremenjek" Ez most komoly? Nincs gerinced, de szeretnéd kisajátítani a csajt, ilyen egyszerű.
2015. jún. 9. 16:11
 3/13 A kérdező kommentje:
Mert tudom, hogy ő örökre velem maradna és tudom, hogy ő az igazi, de sajnos túl korán találkoztunk, emiatt nekem ki kell valahogy titokban élni magam... Azt mégse mondhatom neki, hogy üljön kispadra 5 évig én addig tombolok, utána elveszlek... De olyat soha nem találok mint ő ha elhagyom-elhagy, az tuti!
2015. jún. 9. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon bénának kell lenni ahhoz, hogy ne szúrja ki az ember azonnal, hogy lány vagy:-)))
2015. jún. 9. 16:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted őt igazán,mert akkor nem mennél félre.
2015. jún. 9. 16:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Szeretem.... ha nem szeretném, nem érdekelne, hogy elhagy... csak egyszerűen nem hiszem, hogy tudnék úgy tovább élni, hogy egész életemben csak 3 lánnyal voltam és ebből az utolsó már a feleségem...
2015. jún. 9. 16:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy, remélem kidob a csaj :)
2015. jún. 9. 16:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen pasik nem érdemlik meg, hogy barátnőjük legyen.
2015. jún. 9. 16:26
 9/13 A kérdező kommentje:
de lehetőleg ne lányok írogassanak már, olyan férfiakat keresnék, akik jártak hasonló cipőben, vagy értik mit gondolok-érezek...
2015. jún. 9. 16:27
 10/13 Bence_ ***** válasza:
86%

"Azt mégse mondhatom neki, hogy üljön kispadra 5 évig én addig tombolok, utána elveszle"

Mondhatod neki de be vagy szarva.

Ha szeretnéd tisztelnéd, őszinte lennél vele.

Saját magad szereted meg azt a kényelmet amit nyújt.

Ez rendben is van de ez úgy lenne egészséges ha magad adnád nem egy maszkot.

Nők értelmesek meglehet Velük beszélni sokmindent.

Lehet, hogy néha ő is kiprólná mással.

2015. jún. 9. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!