Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most akkor megcsalás vagy sem? Érdekes!
Holnap találkozok egy férfival.Felmegyek a lakására,megbeszéltünk pár huncutságot.
A férjem mindenről tud,megengedi,sőt ő kérte,hogy feküdjek le másokkal is.
Akkor ugye így nem beszélhetünk megcsalásról?!
Ti,hogy gondoljátok ezt?
#13-as, nem tudom átgondoltad-e amit írtál, de kedves hozzászólásoddal egy ősi mesterséget űző nővé avanzsáltad a Kérdezőt. /Igaz, ebben az esetben azért nem lenne anyagi juttatás!/
Tudtommal egy értelmes lány/nő érzelmi kötődés nélkül soha nem fekszik le senkivel.
Kérdező, még most sem vagyok biztos a történeted valóságában, de lehet ha egyszer megunnám a nejemet és el akarnék Tőle válni, akkor ugyanezt csinálnám.
Odalökném 1 mondvacsinált marhasággal 1 balek karjaiba, a válóperes tárgyaláson meg magyarázkodhatna miért is feküdt le mással.
3as jól mondja!
de milyen ez már...téged nem zavar h megcsalt a palid?
Igen,erre izgul!
Találkoztam a férfival,jót szexeltünk.Hazajöttem és elmeséltem a férjemnek,aki úgy beindult tőle,hogy ő is meg... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!