Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Fáj. Fájjon neki is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fáj. Fájjon neki is?

Figyelt kérdés
A férjem két hónapra rá, hogy új munkahelyre került elkezdett megcsalni. Gondolom egy kolléganővel... A férjemnek fogalma sincs róla, hogy tudom. Egyértelmű jelei vannak az első perctől kezdve, amit egy figyelmes nő észrevesz. Érzelmi és tàrgyi jelek... eddig csak figyeltem. Nem akartam elhinni a nyilvánvalót. De ahogy az idő telik, egyre csak biztosabb vagyok benne. Mellrákot diagnosztizáltak nálam. Nemsokára megműtenek. 3 kicsi gyermekünk van, 32 éves vagyok. A férjem a hétvégén kedves, figyelmes. Szinte már feltűnően. Hétköznap pedig a kváján túlórázik a kocsi hátsó ülésén. Immáron egy éve. Testi kapcsolat alig van köztünk, mert ő fáradt.Tegnap is dugtak... teljesen magam alatt vagyok. Szembesíteni nem tudom, még nincs kimagyarázhatatlan bizonyíték a kezemben. Beszéltem nyomozóval is, de iszonyat drága. Nem tudom megfizetni. Úgy akarom megborítani, hogy legalább annyira üsse padlóra, mint ahogy én most szenvedek. Mit tegyek? Kérem, hogy gúnyolódók, kötekedők ne lássanak el kéretlen tanácsokkal. Ahhoz már végképp nincs erőm...
2015. máj. 28. 12:20
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
igen. Olyan is volt,hogy megkérdeztem van-e valakije. Nincs. Egy alkalommal a kocsiban leesve volt egy rúzs. Egyszerre vettük észre mikor mentünk valahova. Montam,,hogy nem az enyém. A válasza az volt, hogy ő két hete elvitte egy darabon vmelyik kolléganőjét,biztos az övé. Csakhogy ez két hete nem volt ott...előző nap került oda,;mert az alatt a két hét alatt porszívóztam a kocsit és akkor még nem volt ott.
2015. máj. 28. 19:13
 22/31 anonim ***** válasza:
En enel a ruzsos ugy utan allitottam volna falhoz, hogy akkor most szepen elmondasz mindent stb. stb. Ha kertel, vagy hazudik akkor csomagoljon, ha oszinte akkor meg beszelhetunk. De kicsi lett volna az eselye, hogy ne dobjam.
2015. máj. 28. 19:43
 23/31 anonim ***** válasza:
Egy ev alatt Te annyi feszultseget, stresszt ateltel ezzel a nema turessel, hogy magadat emeszted es nem robbansz,hogy nem csodalkoznek azon,ha a betegseged is az elfojtott indulataid eredmenye lenne,legalabbis reszben. Ideje lenne kiadni magadbol a sok feszultseget.Szembesitsd a ferjedet a gyanuddal,a kozvetett bizonyitekaiddal.Hidd el,attol kicsit megkonnyebbulnel.
2015. máj. 28. 21:39
 24/31 acelsziv ***** válasza:
Szóval egy éve nézed, ahogy a férjed megcsal és még csodálkozol, hogy ilyen formában jött ki rajtad... pfff..
2015. máj. 28. 22:23
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Mi az, hogy csomagoljon? Miért neki kellene elmenni, feltételezve, hogy ugyanannyit dolgoznak fele-fele arányban osztoznak a házon. Csomagoljon... mintha ő lenne a főnök, besz.rok.

2015. máj. 28. 22:48
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

25-os,

Hat azert baratom, mert a kedves ferj lapatolta a szaart haza egy even keresztuk, jellemtelen gerinctelen modon.

Ha egy csepp tisztesseg is maradt benne akkor, igen o csomagoljon, aztan majd kesobb meglehet beszelni mindent.

Azert mar ne az szenvedjen akit mecsaltak, megalaztak.

2015. máj. 28. 23:19
 27/31 anonim ***** válasza:
Én le sem feküdnék vele. Mit akarsz nyomoztatni? Azokhoz amiket leirtál nem kell magánnyomozó. Biztos, hogy dobnám. Rákos beteg vagy és ő megcsal??! Milyen mocskos szemétláda férfiak vannak?! A férjed egy szánalmas, gerinctelen balf..sz. Ne haragudj, hogy igy fejeztem ki magam.
2015. máj. 29. 08:28
 28/31 anonim ***** válasza:

Először is nagyon sajnálom, fel a fejjel, és gyógyulj meg, sikeres műtétet...!

Másodszor, most már kezdem elhinni, hogy az elfojtott düh, indulat, sérelem, stressz,vmilyen formában jelentkezik betegségként.

Most már hagyd a bosszút, és koncentrálj a műtétre.Az életed az egészséged a legfontosabb.

A nyomozgatást bosszút hagyd azutánra, hogy felépültél.sajnos már egy ideje benne vagy, ezért ha eddig nem tettél drasztikus lépéseket, most már várj.Gondolj a gyerekekre.

Bízd az apjukra, és lábadozzál nyugodtan, majd meglátod, hogy viszonyul hozzád akkor, a bajban.

2015. máj. 29. 08:57
 29/31 anonim ***** válasza:

25-ös...Az asszony otthon gürizik, főz, mos, takarít...az nem munka? Ha ezt nem az ingyencseléd (vagyis a feleség) csinálná, hanem szakemberek, akkor havi kb 200.000 forint menne el rá....

És az csomagoljon, aki miatt tönkrement a házasság.Amiért te azt látod, hogy a férfi csomagol mindig, az azért van, mert a férfiak csalfábbak. Ha a nő az, aki mással dug, akkor hidd el, nem mondaná azt, hogy na akkor takarodj a házból, mert én vagyok a nő.

2015. máj. 29. 12:59
 30/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, amugy ez neked jó? Miért nem lépsz? Minek kell még ahhoz történnie, hogy végre otthagyd a szemétláda férjedet? Szerintem te azért nem borítod rá az asztalt a férjedre, mert félsz, hogy esetleg nem, hogy nem kérne bocsánatot és nem könyögne, hogy megbocsáss és otthagyja a csajt,vmint mindent megtesz, hogy ezt elfeledd, hanem félsz, hogy lehet, hogy csak széttárná a kezét, majd magától kezdene csomagolni, hogy akkor lelép a szeretőjéhez....Azért tűröd már egy éve és azért nem akarod követni, nehogy tenni kelljen valamit...

Ő mindenhogy csak nyerni fog. Sehogyan sem tudsz neki akkora fájdalmat okozni, amit ő okozott neked ez alatt az év alatt. MINDENHOGY NYER, akármi történik.

1: Igy, hogy nem robbantasz, otthon van a szerető család, de szexet is kap valami kis csinos kis nőcskétől, aki szép rucikba jár dolgozni, nem pedig otthon ül mackóban..

2: Ha elküldöd a fenébe, akkor a szeretőjéhez tud menni, aki valószínűleg, már így is nyüstöli, hogy hagyjon el téged, de ő nem teszi, mert ez neki így baromi kényelmes (lásd: egyes pont) . De ha te nem fogadod vissza, ott is szeretet fogja várni

3: Megbocsátasz neki. Ebben az esetben 2 dolog történhet: elhagyja a nőt és megpróbálja rendbe tenni dolgaitokat vagy pedig fogadkozik, hjogy elhagyja, de nem teszi, csak innentől kezdve óvatosabban csal majd és máris visszatértünk az 1. ponthoz.

Max úgy tudnál neki nagy fájdalmat okozni, ha megpróbálnád eltiltatni a gyerekektől, de ebben nem szép dolog belekeverni a gyerekeket. Sehogy máshogy nem tudsz neki akkora fájdalmat okozni....

De tényleg nem értem, hogy bírsz asszisztálni a háreméhez....

2015. máj. 29. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!