Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fáj. Fájjon neki is?
10 Szöveg, hogy sakkba tartson. Erre nem szabad adni. A baj ott van, hogy beteg vagy, igy az űtős bulit, hogy belegebed a fájdalomba, nem tudod ilyen állapotban kivitelezni. Szóval neked kell eldönteni, hogy...
Bár én a helyedben tuti, hogy megmondanám neki, hogy tudom, és jobb lenne ha elmenne..
Játszani akkor tudsz egy ilyennel amikor egészséges vagy, és minimum 3x-os fájdalmat okozol neki, mint ő neked.
Neked kell eldöntened, a sok tanács közül mi okozna megkönnyebbülést. Az biztos, hogy minél tovább elnyújtod a szenvedésedet, annál kisebb esélyed lesz a gyógyulásra. Ha nem vagy rászorulva a férjedre anyagilag, akkor lelkileg az lenne a legjobb, ha szépen higgadtan közölnéd vele a dolgokat, és megkérnéd, hogy költözzön el. Ha van más segítséged a műtűt idejére, mondjuk szülő vagy barátnő. De előtte nem lenne rossz meggyőződni a sejtésed valódiságáról. A követés számára ismeretlen kocsival jó ötlet.
Tedd meg magadnak ezt a szívességet az egészséged érdekében, hogy megszabadulsz azoktól az emberektől, akik fájdalmat okoznak. És az, hogy neki fáj -e vagy nem, attól neked nem lesz jobb vagy rosszabb. Ne törődj ezzel. Majd a sors egyenlít neki is és neked is, hidd el.
Ha tényleg azt hiszed megcsal, és vannak jelek (bár azokat sokszor félre is lehet értelmezni, főleg a te állapotodban mikor érzékenyebb vagy), akkor tudasd vele. És kiderül tényleg van-e valami. Mert lehet, hogy nincs is.
Ugyanis egyszer azt írod, hogy 2 hónapja csal amióta új munkahelye van, utána meg írod, hogy már egy éve nincs igazán szex. Szóval más is lehet a háttérben. Meg talán az állapotoddal sem tud mit kezdeni. Le kéne ülni megbeszélni szerintem mielőtt tényleg elméleteket gyártasz. Mert azt is hogy tegnap szexszeltek honnan tudod, volt gumi a kocsiban vagy mi?
Te csak most a gyogyulasodra koncentralj, az elet majd megoldaja, ra fog meg faragni ne aggodj, az mar csak ilyen, lesz elegtetel az biztos.
Engem a felesegem csalt honapokig, en hulye meg probaltam rendbehozni a hazassagunkat, de csak folytatta, mikor szembesitettem az ujabb labukasaval, akkor a kepembe rohogott. Gondolhatod mit ereztem akkor. Elvaltunk, kb. ket honapig tartott a kapcsolata az uj pasival, most egyedul el egy alberletben, se penze, se kapcsolata semmi. En megismerkedtem egy nagyon kedves, szep elvalt novel, nagyon jol alakul a kapcsolatunk, boldogabb vagyok mint valaha.
15-ös vagyok, én akkor is annak a híve vagyok, hogy meg kellene beszélni, hogy mi történt, ill. ha már egy éve tart már rég meg kellett volna beszélni, vagy elhagyni és kész nem magadat szenvedtetni.
De mégis mik azok a nyomok amiket úgy gondolsz, hogy a megcsalásra utalnak?
Nekem anno volt egy párom, aki a lakását adta oda néha a barátainak, hogy legyen hol szexelniük a barátnőjükkel, az ott lévő jelekből arra következtethettem volna, hogy ő cipel oda más nőket, pedig nem így volt.
No de mindegy nem védeni akarom a férjedet, tudod a kommunikáció csodákra képes, úgyhogy beszélnetek kellene egymással. Én biztos nem hagytam volna egy évig ezt az ügyet, már ha van ügy.
És te elmondtad, hogy szerinted szeretője van?
Egyébként meg ha egyszavas válaszai voltak és nem forszíroztad tovább, vagy tényleg nem akar mást mondani, akkor meg már rég ott kellett volna hagyni. Az hogy van gyereketek egy dolog. Én simán felálltam volna már, ha nem hajlandó velem megbeszélni a mi életünket.
De te tudod mit akarsz tőle és az élettől. Amíg te nem döntesz addig csak őrlődni fogsz, ami teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!