Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Fáj. Fájjon neki is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Fáj. Fájjon neki is?

Figyelt kérdés
A férjem két hónapra rá, hogy új munkahelyre került elkezdett megcsalni. Gondolom egy kolléganővel... A férjemnek fogalma sincs róla, hogy tudom. Egyértelmű jelei vannak az első perctől kezdve, amit egy figyelmes nő észrevesz. Érzelmi és tàrgyi jelek... eddig csak figyeltem. Nem akartam elhinni a nyilvánvalót. De ahogy az idő telik, egyre csak biztosabb vagyok benne. Mellrákot diagnosztizáltak nálam. Nemsokára megműtenek. 3 kicsi gyermekünk van, 32 éves vagyok. A férjem a hétvégén kedves, figyelmes. Szinte már feltűnően. Hétköznap pedig a kváján túlórázik a kocsi hátsó ülésén. Immáron egy éve. Testi kapcsolat alig van köztünk, mert ő fáradt.Tegnap is dugtak... teljesen magam alatt vagyok. Szembesíteni nem tudom, még nincs kimagyarázhatatlan bizonyíték a kezemben. Beszéltem nyomozóval is, de iszonyat drága. Nem tudom megfizetni. Úgy akarom megborítani, hogy legalább annyira üsse padlóra, mint ahogy én most szenvedek. Mit tegyek? Kérem, hogy gúnyolódók, kötekedők ne lássanak el kéretlen tanácsokkal. Ahhoz már végképp nincs erőm...
2015. máj. 28. 12:20
1 2 3 4
 11/31 Mumusan ***** válasza:
Mondd meg neki kerek perec hogy tudsz róla, kár tagadnia. Beszéljétek meg hogy hogyan legyen tovább. Segítsen amíg lábadozol, aztán mehet csajozni. A gyerekeket meg kéthetente látogassa.
2015. máj. 28. 13:31
 12/31 anonim ***** válasza:

10 Szöveg, hogy sakkba tartson. Erre nem szabad adni. A baj ott van, hogy beteg vagy, igy az űtős bulit, hogy belegebed a fájdalomba, nem tudod ilyen állapotban kivitelezni. Szóval neked kell eldönteni, hogy...

Bár én a helyedben tuti, hogy megmondanám neki, hogy tudom, és jobb lenne ha elmenne..

Játszani akkor tudsz egy ilyennel amikor egészséges vagy, és minimum 3x-os fájdalmat okozol neki, mint ő neked.

2015. máj. 28. 13:38
 13/31 anonim ***** válasza:
Kell kimagyarázhatatlan bizonyíték? HA valaki más látta volna a férjedet megcsalni neki kéne bizonyítékot keresni, hogy bebizonyítsa neked. Ha tényleg 100%-ig biztos vagy benne én a helyedben elmondanám neki, hogy tudsz róla és ,hogy nagyon fáj és csalódott vagy pláne ilyen egészségügyi probléma mellett. Lehet, hogy fog magyarázni valamit de ha Te tudod ,hogy megcsal akkor mindegy ,hogy mit mond majd. HA nincs a gépén/telóján semmi kézzelfogható és utána se tudsz menni bizonyítékot gyűjteni akkor sem kell mellette ülni addig. Most az egészséged kell, hogy legyen a legfontosabb és nem az ,hogy a férjed után loholj és várd ,hogy mikor hibázik. A helyedben elmondanám az igazat mert ez így még baromi sokáig elhúzódhat és nem kell a plusz lelki teher, pláne nem most! Nagyon remélem, hogy jobban leszel és minden rendbe jön!
2015. máj. 28. 13:40
 14/31 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened, a sok tanács közül mi okozna megkönnyebbülést. Az biztos, hogy minél tovább elnyújtod a szenvedésedet, annál kisebb esélyed lesz a gyógyulásra. Ha nem vagy rászorulva a férjedre anyagilag, akkor lelkileg az lenne a legjobb, ha szépen higgadtan közölnéd vele a dolgokat, és megkérnéd, hogy költözzön el. Ha van más segítséged a műtűt idejére, mondjuk szülő vagy barátnő. De előtte nem lenne rossz meggyőződni a sejtésed valódiságáról. A követés számára ismeretlen kocsival jó ötlet.

Tedd meg magadnak ezt a szívességet az egészséged érdekében, hogy megszabadulsz azoktól az emberektől, akik fájdalmat okoznak. És az, hogy neki fáj -e vagy nem, attól neked nem lesz jobb vagy rosszabb. Ne törődj ezzel. Majd a sors egyenlít neki is és neked is, hidd el.

2015. máj. 28. 14:02
 15/31 anonim ***** válasza:

Ha tényleg azt hiszed megcsal, és vannak jelek (bár azokat sokszor félre is lehet értelmezni, főleg a te állapotodban mikor érzékenyebb vagy), akkor tudasd vele. És kiderül tényleg van-e valami. Mert lehet, hogy nincs is.

Ugyanis egyszer azt írod, hogy 2 hónapja csal amióta új munkahelye van, utána meg írod, hogy már egy éve nincs igazán szex. Szóval más is lehet a háttérben. Meg talán az állapotoddal sem tud mit kezdeni. Le kéne ülni megbeszélni szerintem mielőtt tényleg elméleteket gyártasz. Mert azt is hogy tegnap szexszeltek honnan tudod, volt gumi a kocsiban vagy mi?

2015. máj. 28. 16:55
 16/31 A kérdező kommentje:
Utolsó olvasd el mégegyszer, amit írtam. A férjem új helyre került. Erre rá két hónappal elkezdett megcsalni. Ez tart már egy éve. 14 hónapja dolgozik új helyen. Amikor észrevettem, még nem voltam beteg. A betegségem 1hete diagnosztizálták, tehát ez nem indok a megcsalásra. A szex meg azóta nincs köztünk, mióta becsajozott, azaz 12 hónapja. A kufircra a kocsiban meg egyértelmű jelek vannak. Igaz nem feltűnőek, mint az ottfelejtett óvszer, de olyan dolgok kerülnek elő, amik másképp nem kerülhetnek oda.
2015. máj. 28. 17:10
 17/31 anonim ***** válasza:

Te csak most a gyogyulasodra koncentralj, az elet majd megoldaja, ra fog meg faragni ne aggodj, az mar csak ilyen, lesz elegtetel az biztos.

Engem a felesegem csalt honapokig, en hulye meg probaltam rendbehozni a hazassagunkat, de csak folytatta, mikor szembesitettem az ujabb labukasaval, akkor a kepembe rohogott. Gondolhatod mit ereztem akkor. Elvaltunk, kb. ket honapig tartott a kapcsolata az uj pasival, most egyedul el egy alberletben, se penze, se kapcsolata semmi. En megismerkedtem egy nagyon kedves, szep elvalt novel, nagyon jol alakul a kapcsolatunk, boldogabb vagyok mint valaha.

2015. máj. 28. 17:16
 18/31 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, én akkor is annak a híve vagyok, hogy meg kellene beszélni, hogy mi történt, ill. ha már egy éve tart már rég meg kellett volna beszélni, vagy elhagyni és kész nem magadat szenvedtetni.

De mégis mik azok a nyomok amiket úgy gondolsz, hogy a megcsalásra utalnak?

Nekem anno volt egy párom, aki a lakását adta oda néha a barátainak, hogy legyen hol szexelniük a barátnőjükkel, az ott lévő jelekből arra következtethettem volna, hogy ő cipel oda más nőket, pedig nem így volt.

No de mindegy nem védeni akarom a férjedet, tudod a kommunikáció csodákra képes, úgyhogy beszélnetek kellene egymással. Én biztos nem hagytam volna egy évig ezt az ügyet, már ha van ügy.

2015. máj. 28. 18:15
 19/31 A kérdező kommentje:
Kedves15-ös! Az egy év alatt sokat beszélgettünk. Kérdeztem mi az oka a kevés együttlétnek. Az indok az, hogy fáradt. Kérdeztem, minden rendben van-e köztünk. Igen. Kérdeztem van-e problémája velem. Nincs. Kérdeztem szokott-e más ülni a kocsiban. Nem. Akkor ezen még mit kommunikáljak?
2015. máj. 28. 18:36
 20/31 anonim ***** válasza:

És te elmondtad, hogy szerinted szeretője van?

Egyébként meg ha egyszavas válaszai voltak és nem forszíroztad tovább, vagy tényleg nem akar mást mondani, akkor meg már rég ott kellett volna hagyni. Az hogy van gyereketek egy dolog. Én simán felálltam volna már, ha nem hajlandó velem megbeszélni a mi életünket.

De te tudod mit akarsz tőle és az élettől. Amíg te nem döntesz addig csak őrlődni fogsz, ami teljesen felesleges.

2015. máj. 28. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!