Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Fáj. Fájjon neki is?
Figyelt kérdés
A férjem két hónapra rá, hogy új munkahelyre került elkezdett megcsalni. Gondolom egy kolléganővel... A férjemnek fogalma sincs róla, hogy tudom. Egyértelmű jelei vannak az első perctől kezdve, amit egy figyelmes nő észrevesz. Érzelmi és tàrgyi jelek... eddig csak figyeltem. Nem akartam elhinni a nyilvánvalót. De ahogy az idő telik, egyre csak biztosabb vagyok benne. Mellrákot diagnosztizáltak nálam. Nemsokára megműtenek. 3 kicsi gyermekünk van, 32 éves vagyok. A férjem a hétvégén kedves, figyelmes. Szinte már feltűnően. Hétköznap pedig a kváján túlórázik a kocsi hátsó ülésén. Immáron egy éve. Testi kapcsolat alig van köztünk, mert ő fáradt.Tegnap is dugtak... teljesen magam alatt vagyok. Szembesíteni nem tudom, még nincs kimagyarázhatatlan bizonyíték a kezemben. Beszéltem nyomozóval is, de iszonyat drága. Nem tudom megfizetni. Úgy akarom megborítani, hogy legalább annyira üsse padlóra, mint ahogy én most szenvedek. Mit tegyek? Kérem, hogy gúnyolódók, kötekedők ne lássanak el kéretlen tanácsokkal. Ahhoz már végképp nincs erőm...
Most legeloszor epulj fel addig ne csinalj semmit mert szukseged van ra hogy penzt keressen meg a gyerekekkel legyen mig labadozol. Utanna csak kuld oda a gyerekeid mint a Megerzes cimu filmben hogy oleljek meg meg mondjak neki hogy szeretik es kerdezzek meg tole hogy : anyut is szereted? Majd nez nagyot ha ott hazudik akkor tudni fogod abbol ahogy mondja ahogy nez rad hogy hazudik vagy sem. Beszelj vele hogy megis mire volt ez jo es hogy most hogyan tovabb.
Elhiszem hogy faj de ahhoz hogy mist magatokra maradjatok es eladosodjatok ilyesmi nem igazan van szukseg inkabb valjazok el csendben nyugodtan civilizalt ember modjara. Utanna szetveretheted a kocsijat.
18/L
2015. máj. 28. 12:27
2/31 anonim válasza:
Ülj le vele,és mond meg neki,hogy tudsz a megcsalásról!Számodra elég bizonyíték van!Aztán dobd ki a p.icsába!Felesleges idegesítened magad ez miatt!Majd az élettől vissza kapja,ne aggódj!Mindig vissza nyal a fagyi!És ez a legszebb az egészben:)
2015. máj. 28. 12:31
3/31 A kérdező kommentje:
Nem mondja, hogy szeret...pedig régen sokat mondta. A szex is olyan, ha van, hogy na legyünk túl rajta. Ha mondom neki, nem hiszem, hogy két hetente egyszet elég a szex, akkor azt mondja, hoGy nem elég ugyan, de fáradt. Ez van.Hazudik sokszor.
2015. máj. 28. 12:31
4/31 anonim válasza:
én elé állnék: tudok a kis szeretődről, elődobnám a bőröndöt, aztán pá-pá
itt jönne a könyörgés meg egyebek
beadod a válópert, szépen vasalod a 3 gyerek után a gyt-t, na akkor már biztos nem futja majd neki a szeretőre :D
2015. máj. 28. 12:34
5/31 anonim válasza:
Minek nyomozó? Ülj kocsiba és kövesd munka után.
2015. máj. 28. 12:38
6/31 A kérdező kommentje:
szerinted nem szúrná ki, ha követem? Dehogynem. Én is gondoltam rá, de biztos lebuknék.
2015. máj. 28. 12:40
7/31 anonim válasza:
nem a ti kocsitokkal. Egy barátnőd kocsijával. Vagy az is jó, ha a barátnőd követi egyedül. De ha a hátsó ülésen ülsz, nem hinném, hogy kiszúrná....Meg lehet oldani
2015. máj. 28. 12:47
8/31 anonim válasza:
1-esnek
szép dolog igen, nem elég a betegség még utána a gyerekeket is bele kell keverni a vitába. az aztán szép gerinces dolog, és biztos jót tesz a gyerekeknek is.
A megcsalás sem szép dolog, de azért nem szokott ilyenkor rosszul jönni egy kis önreflexió is.
Azért, hogy tisztában legyél vele én abszolút melletted vagyok, a megcsalás egy piszok dolog. De az 1-es példáját nem követném. Tanulni és tapasztalatot szerezni biztosan fogsz, a bosszú pedig szerintem nem a legjobb dolog. Mármint megint amit 1-es ír, ha dologi kárt okozol neki, az csak szimpla nobrainer. Ha visszacsalsz, akkor meg neki úgyis mindegy, hiszen szerinted nem szeret.
2015. máj. 28. 12:48
9/31 anonim válasza:
Megdob kővel dobj vissza kenyérrel
Ámen
2015. máj. 28. 12:56
10/31 A kérdező kommentje:
Nem tervezek semmi hülyeséget bosszúnak. Csak fàjjon neki valahogy. Azért is van tőle hányingerem, mert egyszer azt mondta, hogy ő nem fog velem maradni csak a gyerekek miatt, ha esetleg megromlana a házasságunk. Ha nem jó velem, akkor lelép. Azt is mondta, hogy mindig adódik alkalom félre lépni csak nem kell vele élni. Ezek elméleti beszélgetések voltak. H a rákérdezek, hogy minden oké-e köztünk,akkor nem érti ezt miért kérdem. Mondom azért, mert alig vagyunk együtt. Hát tudod, hogy sokat dolgozom - erre a válasz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!