Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért játsszák meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért játsszák meg az áldozati szerepet olyan esetekben amikor több vasat tartanak egyszerre a tűzbe?

Figyelt kérdés

egy másik kérdés alatt merült fel bennem ez a dolog,ahol az illető azt mesélte és ez mindenki számára ismerős lehet,hogy úgy válogatott a partnerek között mintha a boltban lenne

kb. azon megy a vacilálás ki dugja meg/kivel dugjon...?!

2015. máj. 26. 12:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
83%

Sok-sok szeretettel, kis homokos: https://www.youtube.com/watch?v=1VtwhIpYM9M

Unlak már...:D Hülye kis b*zi, na csá. :)

2015. máj. 26. 18:37
 32/40 A kérdező kommentje:

jééé ki vagy te nyomorult sz@rházi f@xod nincs de arról pofázol

kotródj innen nyomorék :D::D:D

2015. máj. 26. 18:41
 33/40 anonim ***** válasza:
am mi bajod a gyerekkel? ha megcsalták az jogosan esik neki sz*arul,nem szidott a kérdéssel senkit,e hogy betalálta magának :D
2015. máj. 26. 19:01
 34/40 anonim ***** válasza:
23: Rohadt kemény gyerek lehetsz, ha egy nőt emiatt bántalmaznál. Egy igazi férfi vagy a kérdezővel együtt. :D
2015. máj. 26. 19:59
 35/40 A kérdező kommentje:

feltettem egy értelmes kérdést amire azt hiszem , nem kéne parasztul válaszolni

bár jöttél te utolsó meg jött az a tajparaszt falugyöngye és bebizonyították,hogy van az a szint..

2015. máj. 26. 20:26
 36/40 anonim ***** válasza:

tőled biztosan keményebb,erre fogadnék is :,D mondjuk ez szerény dicsőség.legcsicskább ellen,de hát ő hozta fel.

de bántalmazni? kit? mondtam hogy nem csaltak meg,és nem is merne senki :D ilyen egyszerű a képlet.tudom hogy nem fognak soha :) mert túl szerethető vagyok,gondolom,na meg nem szereti a világ ha morcos kedvembe vagyok,meg én elvárom az oda vissza tiszteletet az életben :)

ha meg nincs meg hát ez van,majd csinálok,előfordul,téged még bestgorra is kiposztolnálak ha nem futnál el :,D akkor más is kiverhetné a végeredményre.

2015. máj. 26. 20:50
 37/40 anonim ***** válasza:

35: Kaptál normális választ tőlem, de nyomorékoskodtál tovább. Nem vagy képes gondolkodni, ne hogy már az én hibám legyen. :)

36: Olvasd már el a saját kommented te nyomoronc. :) ki futna el mi elől? Te érted amit írsz, vagy csak fröcsögni jársz ide te igazi "férfi"?

2015. máj. 26. 21:29
 38/40 anonim ***** válasza:
te futnál,mert elhúznám a kést a nyakad alatt
2015. máj. 26. 22:55
 39/40 anonim ***** válasza:
38: Jajj ne :( Te egy hatalmas ember vagy! :D Amúgy vertek/megerőszakoltak téged?
2015. máj. 27. 13:57
 40/40 anonim válasza:
Saját pálda. Négy éve ismerem, mindig biztam benne. Szerető, jólelkű nőnek ismertem meg. Mostanában számtalan dolog derült ki róla, most úgy érzem nem is ismertem. Szeretet hiánnyal magyarázta, bár őszintén nem is hajlandó beszélni róla.Családos, gyermeket nevelő pasikkal is kezdett. Bár számtalan olyan elvet vall magáénak ami ez ellen dolgozik és a korábbi házasságában is megtapasztalta, hogy mennyire tönkre lehet menni abba, ha valakit hülyére csalnak, most mégis ő az aki ezt teszi. Talán azért van ez az áldozat szerep, hogy igazolják, mentséget találjanak a viselkedésükre. Még önmagukkal szemben sem akarnak felelelősséget vállalni.
2015. máj. 30. 06:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!