Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők miért játsszák meg az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért játsszák meg az áldozati szerepet olyan esetekben amikor több vasat tartanak egyszerre a tűzbe?

Figyelt kérdés

egy másik kérdés alatt merült fel bennem ez a dolog,ahol az illető azt mesélte és ez mindenki számára ismerős lehet,hogy úgy válogatott a partnerek között mintha a boltban lenne

kb. azon megy a vacilálás ki dugja meg/kivel dugjon...?!

2015. máj. 26. 12:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%

Ember, ha te életedben 1x, csak 1x csajoztál volna, de úgy igazából, mint egy férfi, nem úgy mint egy töketlen f@xkalap, tudnád, hogy ez rohadtul nem így működik.

Vagy mit gondolsz? Mindenki egyforma? :DDD

Érdekes módon én nem ezt tapasztalom... Attól, hogy te képtelen vagy becsajozni, mert béna/töketlen/ronda/hülye vagy, még nem más a hibás, hanem TE magad.

Mit rinyálsz itt, mint egy 5 éves taknyos gyerek? Ki ne sz@r le, de most őszintén? A szövegelésedből lejön, hogy egy lúzer vagy, amit nem bírsz megemészteni.

Ahhoz, hogy vidd valamire az életben /munka, csajozás vagy bármi más/, azért tenni kell. Első lépésnek kellene egy f@x a lábad közé. :) 25F

2015. máj. 26. 16:51
 22/40 A kérdező kommentje:

húúú de kemény gyerek vagy egye ki a rákos tüdődet az éc :D

abból amit leírtál te egy minden téren kemény csávó lehetsz a falun , hány csajt hajtottál fel?

minden héten van faludiszkó nálatok?

egyébként nekem nem a csajozással van a problémám,hanem,hogy mindig a r. bancok estek az utamba,lehet vonzom őket

gondolod nem tudok csajozni?

biztos több nőm volt mint neked :)

te szerencsétlen falubikája :D

2015. máj. 26. 17:05
 23/40 anonim ***** válasza:
17%

engem még sosem csaltak meg kedves 66 % és nem is fognak mert kiba**szkodnám az ajtó üvegen keresztül :D

tudod a természet

szerintem is csaj a 66,de ha nem is,még lehet belőle...hehe

2015. máj. 26. 17:15
 24/40 anonim ***** válasza:
74%

Kibőgted magad? :D A kérdés még mindig aktuális: ki nem sz*rja le a nyomorodat?

Jaj b**d meg, hagyjuk már ezt a 'csak r*b@ncokkal hoz össze a sors' sz*rságot. :D Jó persze sokszor összefújja a sz*rt a szél , de ez egy cs*szett, elcsépelt gyenge érv egy idő után.

Persze egy igazi férfi itt sír hozzád hasonlóan, igazad van, én kérek elnézést, mert nekem van faxom. :D Amúgy lehet lerí rólad, hogy töketlen kiscsaj vagy. Erre még nem gondoltál? Hozod itt a szégyent az, igazi férfiakra, te p*na.

Bírom az ilyen idiótákat, akik csak kifogásokat gyártanak, hogy miért olyan balfaxok, amilyenek. Miért nem jön össze nekik soha semmi? Magadtól kérdezd, te p*n@virág. Sülgalambkomplexus. :D

Még arra se kellesz neki, hogy megd*gd őket, ez van. Most jót röhögtem, nyugi, azért együtt érzek veled, tudod, az ingyen van, az irigységért viszont meg kell dolgozni. :D Még mindig 25F.

2015. máj. 26. 17:45
 25/40 A kérdező kommentje:

mi a k . r.va a.ny . dat keresel itt,ha nem érdekel te féreg?

pedig elhiheted,hogy csak két kezemen megtudom számolni mennyi normális nővel volt már eddig dolgom...

2015. máj. 26. 17:53
 26/40 anonim ***** válasza:
89%

Anyázol? Átkozódol? Hadd tippeljek meg, hogy mi vagy. :DD

Per pillanat a nyomorodon szórakozom, méghozzá nem is akármilyen jól. :)

Életképtelen idióta. :D

2015. máj. 26. 18:03
 27/40 A kérdező kommentje:

húú mekkora szórakozás , popcornt is hozz

ez legyen életedben a legnagyobb örömöd te nyomorék :D

mi a nyomorom,hogy r. bancokat kapom meg?

gyökér inkább írj vissza privátban aztán lebeszélhetünk egy boxot :)

2015. máj. 26. 18:08
 28/40 A kérdező kommentje:

betalált a világi csicska aztán itt osztja az észt

gyere le JÓISTEN :DDDDDDDD

2015. máj. 26. 18:14
 29/40 anonim ***** válasza:
Tudsz mocskolódni, átkozódni, tudod sajnáltatni magad, bár, eszed nem sok van, sőt. :D Nem is értem, hogy nincs szerencséd a nőknél. Tiszta főnyeremény vagy pedig, Mr. C. :D Inkább dolgozz, te sehonnai senkiházi. :D
2015. máj. 26. 18:15
 30/40 A kérdező kommentje:
annyi f@xod nincs,hogy visszaírj privátban,lebeszélni a találkozót,mert tudod,hogy gyáxba lennél küldve te csicska dugulj be
2015. máj. 26. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!