Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért játsszák meg az áldozati szerepet olyan esetekben amikor több vasat tartanak egyszerre a tűzbe?
egy másik kérdés alatt merült fel bennem ez a dolog,ahol az illető azt mesélte és ez mindenki számára ismerős lehet,hogy úgy válogatott a partnerek között mintha a boltban lenne
kb. azon megy a vacilálás ki dugja meg/kivel dugjon...?!
"mi az,hogy ilyen az élet? talán a nők ilyenek? ne tusoljuk már el ilyen könnyen a dolgot...
én folyton ilyenekbe botlok, írhattam volna a saját példáimat is, az is szinte megegyező a kérdésben foglaltakkal,csak ennyi miatt foglalkoztat a dolog,hogy miért gondolkodnak egyesek így és miért gondolják,hogy ezzel helyesen cselekednek, holott másnak is sz.rt csinálnak vele..."
Mindig is voltak ilyen-olyan emberek, pont. Az hogy te folyton ilyenekbe botlasz, az a TE HIBÁD is! Én például nem azért vagyok itt a földön, hogy másnak jó legyen, ez nem önzőség szimplán ilyen a természet... Ha ő élvezi ezt, neked semmi jogod beleszólni. Talán minden nőre nem iszonyat nagy fsság ráhúzni a vizes lepedőt? Édesanyád is ilyen nő akkor... Megcsaltak? És? Lépj tovább nem neked való volt a lányka, örülj is neki legalább nem x év házasság után jött a nagy csalódás...
mert aljadék férgek,a legfontosabb az hogy senki szíve ne essen meg,az áldozat csak akkor az ha mások is annak tartják.
ilyen egyszerű,én nem szoktam annak tartani senki,csak egy leprásnak.
így mindenki más ugyanúgy hibás,aki szíve kegyelemre képes.hehe :D
Azért, mert a felelősség szót nem ismerik.
Az elfajzott feminista hajlamuk miatt pedig már amiatt is a férfinak kell bocsánatot kérni, ha a nő félrek*rt.
66%-os csajszika :,D
az meg mi hogy ilyen a természete? be vagy állva?
mi az hogy el kell nézniük? nincs elég csicska rajtad kívül is? erre tanítanád a népet.? hogy,a megcsalás helyes,és nézzék el ?:D
mindenki tanuljon meg viselkedni,mert megtanítva fájni fog
ez a 66%-os tuti csaj, azt se szabad elhinni neki amit ír.
szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!