Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen mennyire elfogadott a félrelépés?
A férfiak is emiatt csalják meg az asszonyt:D
Ők állandóan terhesek és ezer gyerek hormonjaival kell megküzdeniük és ez csak a legjobbaknak sikerül:D
Nem enyhítő körülmény, hogy terhes vagy.
A hormonok miatt? Mosogatás közben leejtettem egy tányért, akkor most ez a tányér hibája volt? :')
Hormonok vagy sem, azért mégis tudod kontrollálni a dolgot. A férjeddel beszélj, hogy többet kívánod, oldjátok meg. Szerezzetek játékszereket vagy mittudomén.
Kívánni önmagában még nem bűn, elvégre ez egy olyan dolog, amiről tényleg nem tehetsz. Azt viszont nem a hormonok okozzák, hogy végül hogyan döntesz. Ilyen alapon mondhatnám én is, hogy meghülyültek a hormonjaim, mikor PMS-eltem, azért döftem kést az egyik idegesítő munkatársamba. Szerinted elfogadná ezt bármelyik bíróság? A hormonok tombolhatnak, de attól te még egy döntésre alkalmas felnőtt ember vagy, és igen, nagyon is elítélendő, hogy megcsalod a gyermeked apját. Képzeld el, ha terhesség alatt lecsökkent volna a libidód (mert ilyen is előfordul), és a férjed, mondván, hogy nem tudsz teljesíteni, de csak ebben az időszakban csinál ilyet, simán félrekefélne. Elfogadnád a dolgot? Mert én szerintem nem tenném.
Kiszakad majd a gumi ha egyatalan hasznalod aztan Jon egy jo kis fertozes amitol a gyerek elmegy vagy koraszulott fertozott lesz.
Term eszre !!!
Fizikailag nem art a szex de siman fertozest szedsz ossze eredmeny halott gyerek mehen belul.
Intra uterin infectie az neve
En meg ugy gondolom, hogy sem terhesem, sem pedig ha nem vavy terhes, nem normalis a felre lepes.
Ha nem tudja megadni amit kersz, akkor le kell vele ulni, hogy te nagyon kivanod, es sgukseged lenne kicsit tobb egyuttnletre, ennyi az egesz.. nem egybol mashoz kell rohangalni..
Komolyan mondom, ha ennyi eleg valakinek ahoz hogy massal lefekudjon, akkor ott nincs igazi szerelem.
#14-est idézem
" Hormonok vagy sem, ..a férjeddel beszélj, hogy többet kívánod, oldjátok meg.
zerezzetek játékszereket vagy mittudomén. ...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!