Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben hibás a nő?
A nő és a férfi egy baráti társaságba tartozik, régebben együtt voltak, de évekkel ezelőtt vége lett a kapcsolatuknak. Körülbelül egy éve összekavarodtak, azóta párszor együtt voltak. Közben a nő megismerte a férfi barátnőjét, akit nagyon szimpatikusnak talált és elkezdte kerülni a férfit.
Pár héttel ezelőtt újra találkoztak, ahol nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása után a férfi próbálkozott, de nem történt igaziból semmi. Ezután a nő írt egy SMS-t, hogy hagyják ezt abba, mert ez neki így nem jó, mert tud teljesen közömbösen tekinteni a férfire.
Viszont az SMS-t a barátnő olvasta el.
Én vagyok a nő és most teljes lelkiismeret furdalásom van, hogy így bekavartam egy kapcsolatba.
Nem történt semmi, nem is akarod, hogy legyen, akkor miért van lelkiismeret furdalásod? Nem te másztál rá, ő próbálkozott be. Főjön emiatt az ő feje, hogy hogy magyarázza meg a barátnőjének.
Ha lett volna valami úgy, hogy tudod barátnője van, na az már egy másik szituáció.
nem a te hibád, ő próbálkozott be annak ellenére, hogy volt barátnője
lehet hogy jobb is hogy megtudta, a barátja simán megcsalná
emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, a barátnő miatt te nemet mondtál
2. félreértetted a kérdést, nem én vagyok a barátnő.
Tiszteletben tartom más magánszféráját, és ezt feltételezem mindenkiről. Ha felmerült volna bennem, hogy az SMS-t olvassa a barátnője, sose küldtem volna el.
Tehát egy éve dugogat a barátnője mellett alkalomadtán, vagy mit jelent az "összekavarodtak"?
Igen, ugyanannyira hibás vagy, nyilván nem erőszakolt meg újra és újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!