Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El lehet titkolni egy megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet titkolni egy megcsalást, és folytatni tovább?

Figyelt kérdés
Volt egy éjszakás kalandom, nagyon bánom, de nincs,semmi se mentségemre, nagyon szeretem a párom, de ugy érzem én ezt nem tudom par napnál tovább titkolni, a szemeimből is leolvasná hogy valami nem oké, írtam egy pszichológusnak hogy mi a helyzet. Es hogy döntés képtelen vagyok, azt válaszolta hogy ha egy ejszakanal nem jelentett többet akkor ne rakjam ezt a terhet a paromra kiveve ha tenyleg nem bírok a bűntudattal vagy ha jelentett valamit.. Folyamatosan sírok, nem merek vele talakozni se, ha nem mondanám meg neki hogy megcsaltam, hanem szakítok, az is nagy kegyetlenség lenne? Sajnalom eldobni ezt a 1,5 évet.. De hibáztam :/
2015. máj. 18. 21:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
4: Gerinctelen vagy, és még nagyobb gerinctelenséget akarsz elkövetni! Éretlen is! Az igazat mond el neki, talán megbocsátok utána, viszont a párodat nem tudom.
2015. máj. 18. 22:33
 12/37 anonim ***** válasza:
Szar lehet. Nem értem miért kell ilyenbe belemenni, ha érzelmileg gyenge vagy. Én egy ilyen fölött pl szemrebbenés nélkül el tudnék siklani, eszembe nem jutna hogy elmondjam.
2015. máj. 18. 22:57
 13/37 anonim ***** válasza:
Annyira beleéltem magam a párod szerepébe, hogy nedves lett a szemem :( mondd el neki, van annyira jó ember, hogy megtudja... Aztán ÁGYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
2015. máj. 18. 23:04
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Inkább keresd meg az okot, amiért ilyet tettél. Oka mindennek van, csak használni kell az eszedet, és levezetni a dolgokat. Én sokkal többre tartanám a páromat, ha nyíltan kiáll elém, elmondja hogy ez a helyzet, miért tett ilyet, mit akar a jövőben tenni (menni akar-e máshoz, vagy változtat a szabályzatán). Hogy a te párod mit fog reagálni, azt nem tudhatjuk, de ha jelentesz valamit számára, egy kis balesetet még el fog nézni, ha felvállalsz mindent. Főleg ha már másfél éve jól érzitek magatokat.

De remélem legalább ittál eleget azon az éjszakán, nem saját vágyadből csaltad meg.

2015. máj. 18. 23:24
 15/37 anonim ***** válasza:

11 te bocsátasz meg? Nem értem...

Kérdező szerintem is mondd el. Így helyes ezt Te is nagyon jól tudod.

2015. máj. 19. 00:32
 16/37 Carragher_x ***** válasza:
Természetesen el lehet titkolni, s természetesen te nem fogod, mert számodra nem az a megoldás.
2015. máj. 19. 01:59
 17/37 anonim ***** válasza:
52%

Barátnőmet is 1-1,5 éves kapcsolatukban megcsalta a barátja, majd a lány nehezen megbocsátott neki. Később mikor a barátja külföldön dolgozott, és havonta kétszer jött haza, akkor is két nővel összefeküdt egyszerre. Még ez is meg lett neki bocsájtva. Majd facebook beszélgetéseiből egy lánnyal le lehetett szűrni, hogy valami nem oké. Az exével folytatott beszélgetést, nem feküdt le vele, de először vele csalta meg a lányt, így a lány már nem bízott benne, és akkor végleg otthagyta (Eddig nem pontosan megbocsájtott, hanem inkább egy idő után visszafogadta).

Most van egy másik kapcsolata, már 1,5 éve és a barátját én is ismerem, nagyon rendes és nem csalná meg, nagyon szereti.

Ezek alapján, ha nagyon szeret idővel meg tud bocsájtani, de ez mindig itt marad, ha rossz kedve lesz, eszébe juthat és bánkódhat.

Szakítani ne szakíts, ha akar megteszi ő, de akkor harcolsz érte és ha van rá esély, akkor visszafogad. Ha meg hiába udvarolsz, elhajt, akkor nem tudsz mit csinálni, legalább a lelkiismereted tiszta lesz, ha ez egy kapcsolatodba is került.

2015. máj. 19. 08:11
 18/37 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi képmutatót... A korrupcióban és a mások átvágásában világbajnok országban. Persze senki sem lép félre, mindenki ad számlát, nem korrupt és együtt érez a közösséggel és felebarátaival... :D

Én pl. sajnos léptem már félre, de a korrupciós indexem a minimális felé konvergál, és sosem vágom át öncélúan a másik embert.

2015. máj. 19. 08:12
 19/37 anonim ***** válasza:
65%
nem szereted a párod, ne maradj vele. ha szeretted volna, nem csalod meg. a pszichológusnak is gratulálok az ajánlásához. szerintem másfél év után megérdemel kis őszinteséget a párod...
2015. máj. 19. 08:13
 20/37 anonim ***** válasza:

Ha a megcsalás rosszul sült el és kiábrándultál, akkor önkéntelenül úgy fogsz viselkedni a partnereddel mintha valamit jóvá akarnál tenni. A Nők nem csak abból szűrik le a megcsalás tényét, ha elhidegülnek Tőlük, hanem a hangulatingadozások is nagyon árulkodók tudnak lenni.

Esetedben elég egyértelmű a dolog,mert a lelkiismereted nem hagy nyugodni, tudod hogy helytelen dolgot tettél és küzdesz az érzés ellen.

Ha nem tudsz gyorsan túllendülni a dolgon, akkor azt javaslom,hogy üljél le a leányzóval megbeszélni a történteket és az okokat, mond el mi történt és kérjél Tőle bocsánatot. Ha megbocsájt akkor kérjél egy kis időt amíg összeszeded magad. Ha leányzó kiadja az utad akkor meg nincs mit tenni.....legközelebb előbb fogsz gondolkozni mint cselekszel.

37F

2015. máj. 19. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!