Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van jovoje a hazassagunknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jovoje a hazassagunknak?

Figyelt kérdés

Hat eve elek a ferjemmel, van egy gyermekunk is.

A kapcsolatunk a ferjemmel ellaposodott, kihultek a fele erzett erzeseim. Megismerkedtem egy munkatarsammal tobb honapja es egymasba szerettunk, lebuktunk.

A ferjem eloszor azonnal valni akart, de azota helyre akarja hozni a hazassagunkat, mert szeret, imadja a fiat es nem szeretne hetvegi apuka sem lenni.

Nem tudom mit tegyek? Ketsegbe vagyok esve.

Ha kerdes van valaszolok, nem akartam hoszassan irni

2015. máj. 16. 17:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ezt a hormonok teszik csaloka dolog ne dolj be nekik.
2015. máj. 16. 21:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Nőként lenne egy kérdésem: Te léptél félre, mentél a szíved után, rendben, a te dolgod. Nyilván felnőtt nőként tudsz mérlegelni. De abban miért vagy olyan biztos, hogy a férjed lesz a hétvégi apuka és nem te a hétvégi anyuka? Ma ez már nem ilyen sima ügy. A közelmúltban zajlott egy válás az orrom előtt. Ott két 3 éves ikergyerek volt, anyuka félrelépett. A gyerekek apukához kerültek. Ezen is érdemes elgondolkodni...
2015. máj. 17. 14:37
 23/27 anonim ***** válasza:
56%
Azt írtad a "barátoddal" jó a szex. Ezekszerint folyamatosan csalod a férjed. Gondolom kizárólag a gyerek miatt vagytok még együtt mert miért tűrné ezt a férjed egyébként. Szerintem ezekután az lenne a korrekt ha elválnátok, a gyerek a férjedhez kerül, összejössz ezzel az emberrel aztán vele is egymásra untok vagy ő fog megcsalni téged de nem hinném, hogy együtt maradnátok. Ebben az egészben szerintem annyi a lényeg, hogy erről te tehetsz.
2015. máj. 17. 18:18
 24/27 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van eselye annak, hogy hozza kerul a gyerek, mert nekem kellene koltoznom alberletbe, mert a lakas az ove, de ragaszkodok a gyerekemhez, nem fogok lemondai rola.

Mar egy ideje nem talalkozunk ugy, de nagyon nehezem birom, hogy csak neha latom, esetleg par szot tudunk csak beszelni. Banom, hogy ez az egesz megtortent, de visszacsinalni sajnos nem tudom.

2015. máj. 18. 06:48
 25/27 anonim ***** válasza:

Az eleted a sajat kezedben igen is vossza tudod csinalni.

Tedd rendbe a hazassagod es ezt a botlast felejsd el.

Nem eri meg szetrugni a hazassagod egesz eletedben kiserni fog a buntudat.

2015. máj. 18. 07:52
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"jó férj, és apa" ezért bachol ki vele? Gratulálok te szerencsétlen pro...na inkább hagyjuk.

A gyereknek az lenne a legjobb, ha a férjed lenne az apja te meg nagyon maximum hétvégi anyuka lennél..jól elcseszted, gratulálok

2015. máj. 28. 21:54
 27/27 anonim ***** válasza:
46%

Ennél súlyosabb helyzetből építettük vissza a házasságunkat, és alapvetőn a gyerekek miatt kezdődött, de nagyon jó lett utána.

Szóval semmi sem leheleten.

Egészen más dolgok miatt bő 10 évvel később mégis elváltunk.

A szóba jöhető nőknél nekem elég alap-szelekciós szempont volt, hogy a kamasz fiammal miként van?

Aki úgy mint te... hát annak annyi is volt.

Azért a fele világirodalom arról szól, hogy az apa és a fia, - nem véletlenül.

Nincs az a lepedőakrobata nő, aki ehhez fel tudna érni.

2015. jún. 13. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!