Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van jovoje a hazassagunknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jovoje a hazassagunknak?

Figyelt kérdés

Hat eve elek a ferjemmel, van egy gyermekunk is.

A kapcsolatunk a ferjemmel ellaposodott, kihultek a fele erzett erzeseim. Megismerkedtem egy munkatarsammal tobb honapja es egymasba szerettunk, lebuktunk.

A ferjem eloszor azonnal valni akart, de azota helyre akarja hozni a hazassagunkat, mert szeret, imadja a fiat es nem szeretne hetvegi apuka sem lenni.

Nem tudom mit tegyek? Ketsegbe vagyok esve.

Ha kerdes van valaszolok, nem akartam hoszassan irni

2015. máj. 16. 17:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem gondolok semmit, csak tanacstalan vagyok, megorulok, hogy nem lehetek Vele.

Kesz idegroncs vagyok, fogytam vagy 5kg, pedig voltam vagy 55kg a 175cm-hez. Legszivesebben kifutnek a vilagbol, sohasem gondoltam volna, hogy ez tortenik velem, csak egy artatlan tuz keressel kezdodott.

2015. máj. 16. 19:26
 12/27 anonim ***** válasza:

És itt mit vársz? Feloldozást? Jóváhagyást?

Nem mindegy, hogy mit mondanak az emberek? Akár mész, akár maradsz, te fogsz tovább élni a döntéseddel. Főleg, hogy úgy tűnik, te már meghoztad a döntést, mész a szeretőhöz, aki remélhetőleg ő is hasonlóan érez irántad, és amikor realizálódik, hogy odaköltözöl egy gyerekkel, akkor nem gondolja meg magát hirtelen, hogy neki elég volt a móka, nem kell a felelősség is. Akkor tégy így!

2015. máj. 16. 19:33
 13/27 anonim ***** válasza:

Minden ember más és másképp dolgozza fel a dolgokat. nem tudunk kibújni a bőrünkből. Tanácsot adni ilyenkor nagyon nehéz.

Az igaz, hogy az új kapcsolatban sem lenne semmi garancia arra, hogy örökké fog tartani a lángolás. De mire van az életben garancia?

Nincs lehetőséged arra, hogy egy időre különköltözz a férjedtől? Hogy egyedül, nyomás nélkül át tudd gondolni a dolgokat és tisztába jöjj magaddal.

Amúgy mit érzel, a másik vállalna? Gyermekestől is? Neki milyen tervei vannak veled?

2015. máj. 16. 19:37
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Gyereket szültél, hékás! Onnantól kezdve nincs JOGOD a puncid után menni! Nehogymár szétrobbantsd a családot minden ok nélkül! Szedd össze magad nagyon gyorsan és vállald a döntéseid következményeit, a házasság nem 6 évre szól! Ha kúrattatni akarod magad, akkor várd meg szépen, míg a gyerek felnő, onnantól megint csak saját magadért tartozol felelősséggel, de szétzilálni az ő kis világát, csak mert az új fickóval jobb a szex, az undorító lenne tőled. Viselkedj anyaként, ha tudod mi az.
2015. máj. 16. 20:12
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem varok semmi fele feloldozast, csak tanacsot ha lehet, de tudom, hogy nehez jo tanacsot adni kivulalokent.

Ugy gondolom felvalalna, de neki a fia a legfontosabb, tobszor is hangoztatta, de a fiuval nem jovok ki jol, mert szerinte en dultam szet a szulei hazassagat, pedig az mar reg nem mukodott.

Azt sem tudom mi lesz par ev mulva, honnan tudnam?

Csak azt tudom, hogy ilyen szerelmes meg soha nem voltam, de nekem is fotosa fiam. Aldozzam fel magam, a lehetseges boldogsagom?

2015. máj. 16. 21:03
 16/27 A kérdező kommentje:
Mar az elmult fel evben tobszor szakitottunk vagy en vagy O, de par nap mulva mar kerestem, es neheziti a helyzertet, hogy egy helyen dolgozunk.
2015. máj. 16. 21:08
 17/27 anonim ***** válasza:

Mintha az en tortenetem lenne. Mi elvaltunk es mar nem vagyok az ujjal sem.

A tanacsom a kovetkezo. Vegyel erot magadon es probaljatok a szerelmeddel valoban szunetet tartani. Ez olyan mint a drog nagyon nehez lesz foleg a munkahely miatt. De beszeljetek meg konkret hataridot es kerd hogy legyen veled o is kemeny kulonben soha nem rendezodik egyik iranyban se az eleted. Ha sikerul kicsit ot felretenned akkor tudsz csak a ferjeddel foglalkozni. Parterapeuta es pszichologus ugyanezt fogja mondani. Ha aztan valoban nem megy a ferjeddel akkor szepen elvalnak utjaitok es ha ekozben megvart a masik akkor tiszta lappal i dithattok.

igy lenne szep. Probald meg egyszer utoljara, ha nem megy akkor valjal a valas hosszadalmas de barmikor abbahagyhatO a vegso vegzes elott. Hetvegi apukasag se kotelezo lehet a kapcsolattartas rendje barmi mas is, amiben megegyeztek es a gyereknek is jo.

csak sok sikert tudok kivanni teljesen aterzem a helyzetedet :-(

2015. máj. 16. 21:19
 18/27 anonim ***** válasza:
37%

Igen aldozd fel magad az gyereked miatt egy par ever.

Ez az anyasag az igazi szeretet az gyerek javat nezve

2015. máj. 16. 21:23
 19/27 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat.
2015. máj. 16. 21:29
 20/27 A kérdező kommentje:
Azert azt hozzatennem, hogy nem csak a szexrol szol a dolog, nagyon sokmindenben passzolunk, de a ferjemmel is ezt ereztem az elejen.
2015. máj. 16. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!