Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jovoje a hazassagunknak?
Hat eve elek a ferjemmel, van egy gyermekunk is.
A kapcsolatunk a ferjemmel ellaposodott, kihultek a fele erzett erzeseim. Megismerkedtem egy munkatarsammal tobb honapja es egymasba szerettunk, lebuktunk.
A ferjem eloszor azonnal valni akart, de azota helyre akarja hozni a hazassagunkat, mert szeret, imadja a fiat es nem szeretne hetvegi apuka sem lenni.
Nem tudom mit tegyek? Ketsegbe vagyok esve.
Ha kerdes van valaszolok, nem akartam hoszassan irni
Én a családomat tartanám legfontosabbnak. Lehet hibázni és megbotlani, de mi a biztosíték arra, hogy 5-6 év múlva nem fogsz ugyanúgy állni az új pasassal, akibe most fülig beleestél?
Ha a férjem egy ilyen eset után hajlandó lenne a békülésre, akkor mélyen elgondolkodnék. Ha tehetném, akár el is utaznék egy-két hétre valahova messzire, ahol egy kicsit egyedül lehetek, a két férfitól távol és gondolkodhatok, sorolhatok pro és kontra érveket, amiket le is írhatok úgy, hogy nem kell attól tartanom, valaki megtalálja a listát.
Összességében én úgy gondolom, hogy ha ő adna mégegy esélyt a kapcsolatunknak, akkor én is megpróbálnék, akár szakembert bevonva is. Nem sietném el a döntést. A másik férfit elfelejteném és a férjemre koncentrálnék. Ha évek múlva is úgy tűnik, hogy menthetetlen a kapcsolatotok akkor lelépnék, igen.
Valojababan jo ferj es apa, mindent megtesz a csaladjaert.
De valahogy kihult a kapcsolatunk, a szex is csak olyan semilyen, megvolt es kesz a baratommal meg nagyon jo.
A kisfiamat is sajnalom, mert nagyon szereti az apjat.
Szerintem bennem van valami hiba, mert sok feleseg kivanna ilyen ferjet mint az enyem, de nekem megsem jo, sot a baratom meg 6 evvel idosebb is, kamasz fia van akivel nem igazan talalom meg a kozos hangot. Defektes vagyok az biztos.
Kezd azzal hogy a ferjeddel randizol a baratod helyett
Ami kihult azt fel kell melegiteni !!
A hazassag tobbet er annal hogy egy csabitas miatt eldobd
" szex is csak olyan semilyen, megvolt es kesz a baratommal meg nagyon jo."
az összes kapcsolat így kezdődik. az elején megvan az újdonság varázs, legyen szó szexről, beszélgetésről, vagy bármiről, utána lassan ellaposodik, kihűl.
Ez persze nem törvényszerű, lehet érte tenni, csak mindét féltől sok energiába kerül, és az emberek ezt általában nem akarják beleölni. Mivel az előző kapcsolatodba sem ölted bele, ezért miért gondolod, hogy az újnál másként lesz? Hogy ott majd megmarad a lándolás, hogy ott az 500. szeretkezés is pezsgő lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!