Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » S. O. S Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem valószínűleg megcsal...sőt biztos vagyok benne. Akár hogy próbálkozok lebuktatni nem sikerül. Eszembe jutott a kémprogram...csak nem tudom telefonra lehet-e és hogyan..melyiket.Tudom gusztustalan dolog de nem tudok mást tenni...ki vagyok idegileg és ezt a gyerekeim is érzik. Ismer valaki valami ilyen programot hogy aztán az orra alá dörgöljem.
2015. máj. 14. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát a váláshoz nem kell ilyesmi bizonyíték, viszont ismerek olyan asszonyt aki ugyanilyen okból feltörette a férj a mail-jelszavát, és abból bírósági ügy lett.

Határeset volt, hogy próbára bocsátással megúszta.

2015. máj. 15. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Az altalad vazolt "programot" bele lehet kodolni egy levelbe, pl: reklamnak alcazva es amikor megnyitja voila, a logger telepitve van.
2015. máj. 15. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi suletlenseget reg olvastam. A vegen meg le is fejezik vagy karobahuzzak.

Pont a rendorseg foglalkozik ilyen ugyekkel

Tele van a net ilyen programokkal, eleg lenne figyelniuk, hogy ki tolti le, es mar sitt is.

2015. máj. 16. 13:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Jaja :-D Más lopásokat...több milliós adócsalásokat megúsz én meg ilyen kis piti dologért kapok 20 évet. Legyen...leszarom akkor is megcsinálom ha nem segít senki. A női méltóságomba tiport, megalázott 2 éven keresztül valószínű. Ugyhogy bármi áron de bebizonyítom hogy nem tud átverni tovább. Köszönöm a normális vàlaszokat! A többieknek meg kívánok hasonlókat!
2015. máj. 16. 20:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!