Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » S. O. S Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjem valószínűleg megcsal...sőt biztos vagyok benne. Akár hogy próbálkozok lebuktatni nem sikerül. Eszembe jutott a kémprogram...csak nem tudom telefonra lehet-e és hogyan..melyiket.Tudom gusztustalan dolog de nem tudok mást tenni...ki vagyok idegileg és ezt a gyerekeim is érzik. Ismer valaki valami ilyen programot hogy aztán az orra alá dörgöljem.
2015. máj. 14. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem kell ide semmilyen kém program.Le fog bukni előbb-utóbb,ha megcsal.
2015. máj. 14. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle! A reakcióból többet látsz.
2015. máj. 14. 22:14
 3/14 RRR ***** válasza:
és mi lesz aztán???
2015. máj. 14. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Legalább hülyeséget ne csinálj. A kémprogram használata bűncselekmény, az eszköz nem fog szentesülni a célért. Akár jogos, akár nem, ha ilyen bizalmi válságba kerül egy kapcsolat, hogy nem lehet megbeszélni akkor ott már rég elromlott valami (szerető nélkül is).

Ha kémkedsz utána és lebuksz abból csak baj lesz, én gondolatban odáig mentem el, hogy feljelent téged a program miatt, te még ideg betegebb leszel, elhagy téged akár a másik nő miatt, akár a kémkedés miatt, elveszi tőled a gyerekeket és a te életed tönkremegy.

2015. máj. 14. 22:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Azért kell hogy elé vágjam és ne tudja tagadni tovább. Aztán takarodhat a francba. A gyerekekért meg tuti nem pereskedne. Igy sem szeret velük foglalkozni.
2015. máj. 14. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha szembesíted (akármivel) akkor azzal felfeded hogy kémkedtél utána, és azt nem nehéz összerakni hogyan történhetett. Ne gondold hogy a rendőrség nem foglalkozik ilyesmivel.
2015. máj. 14. 22:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Engem az nem érdekel. Hidd el tudok olyan dolgot hogy befogja a pofiját.
2015. máj. 15. 07:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor válj el tőle, ha a gyerekekkel nem foglalkozik és "tudsz olyan dolgokat, hogy befogkja a pofáját".
2015. máj. 15. 11:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha magaddal kezdenéd a "rendrakást"? Pl. lefogynál, stb?
2015. máj. 15. 17:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Minek fogyjak le?? Nem vagyok kövér! 2 gyereket szültem de nem cserélnék testet sok tinivel!!
2015. máj. 15. 19:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!