Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után jobb házasság - kinek hogy sikerült elérnie?
Azt szokták mondani, hogy néha kell egy pofon ahhoz, hogy megtanuld értékelni mindazt amit önként kapsz a másiktól.
Egy megcsalás lehet rossz és jó élmény is...."a spanom csaja" című film pont erről szól.
Ha a megcsalás rosszul sül el, akkor sértődötten rohanunk vissza abba a kapcsolatba amiből korábban kikacsingattunk...és megmagyarázzuk magunknak, hogy ez mégis jó. Ha a megcsalás átrendezi az addigi értékrendünket akkor csak idő kérdése a szakítás.
37F
Szerintem nem. Ez amolyan legálissá tételi kísérlet az embereknél, hogy legalább egyszer szabadjon, mert jót tesz.
HA engem(férfit) csalna meg a feleségem, akkor már válnék is. Akár van gyerek, akár nincs. Van az embernek önbecsülése és az nem engedi hogy ilyeneket elnézzen. Aki mégis elnézi, annak már nincs annyira sok. A megcsalónak meg becsülete nincs többé. Akkor mi is a jó benne?
4. Biztos van olyan is. De a kettő sokszor együtt jár.
Szerintem azzal hogy valaki megcsalja a másikat, mindkettőt sérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!