Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt Nők! Ti hogyan vettétek észre, hogy a párotok két vasat tart a tűzben? Milyen jelek utalnak rá?
Sajnos gyanúsak ezek a jelek amiket leírtál. Már csak azért is , mert párat ebből magam is megtapasztaltam (de sajnos későn fogtam fel mi folyik a hátam mögött)
1. ,,nekem is ezt mondta, hogy nem csalna meg, ha úgy lesz netán, hamarabb fog szólni minthogy bármi is történt volna..." Ha ezt egyre gyakran mondogatja akkor gyanakodj nyugodtan. Egy férfinak nincs szüksége ezt mondogatni ha már nem ott tart, hogy magát győzködi.
2. ,,A párom nagyon "allergiás" az intim szférájára" Ha ,,bezárja" az egész kapcsolatot, valószínű, hogy valamiért őrülten védelmi falat csinál, mert a görcsös ragaszkodás még lehet megvan feléd.
3. ,,Filmet néztünk és a filmben csörgött a telefon ő meg mint az őrült kirohant a konyhába azt hitte az övé csörög" Ha ideges lesz a telefonra (főleg ha te nyúlnál hozzá) nyugodtan gyanakodhatsz. A férfiak ilyen dolgokkal nagyon lazán foglalkoznak, vagy nem érdekli őket, főleg ha már nem dolgoznak, ha hirtelen ez a viselkedés megváltozott akkor simli van.
4. ,,ha dolgozom sosincs ideje semmire itthon, még enni sem eszik pedig nem csinál SEMMIT" Lehetséges, hogy csak pihen ilyenkor, de sajnos nem elképzelhetetlen, hogy azért nincs ideje, mert mással van abban az időszakban.
Ezeket csak azért emeltem ki, mert nálam is megvoltak ezek a jelek mielőtt kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!